Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: skvorcevic

Biskup Škvorčević čestitao Ramazanski bajram

Prigodom Ramazanskog bajrama predsjednik Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za ekumenizam i dijalog požeški biskup Antun Škvorčević uputio je čestitku predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj muftiji Azizu Hasanoviću.

Misa Večere Gospodnje u požeškoj katedrali

Na Veliki četvrtak, 9. travnja, požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je Misu Večere Gospodnje u požeškoj katedrali u zajedništvu sa svećenicima djelatnima u središnjim biskupijskim ustanovama i u Župi Sv. Terezije Avilske.

Proslava sv. Ivana od Boga u katoličkoj bolnici na Strmcu

Prigodom blagdana sv. Ivana od Boga, utemeljitelja Bolničkog reda milosrdne braće, požeški biskup Antun Škvorčević pohodio je 8. ožujka bolnicu Sv. Rafaela na Strmcu i u tamošnjoj crkvi predvodio euharistijsko slavlje.

Blagdan bl. Alojzija Stepinca u Požegi

Na blagdan bl. Alojzija Stepinca, biskupa i mučenika, drugog zaštitnika Požeške biskupije, 10. veljače, euharistijsko slavlje u požeškoj crkvi Sv. Lovre predvodio je biskup Antun Škvorčević u zajedništvu sa svećenicima iz središnjih biskupijskih ustanova, iz župa u gradu Požegi te iz drugih župa Katedralnog arhiđakonata.

Drugi dio radionica temeljne edukacije župnih animatora

U subotu 1. veljače u organizaciji Povjerenstva za pastoral mladih i svećenika dekanatskih koordinatora te koordinaciju Pastoralnog centra u Požegi, održan je drugi dio radionica temeljne edukacije nove skupine župnih animatora u Požeškoj biskupiji te je zaključena njihova temeljna edukacija.

1 2 3 7