Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: skvorcevic

Proslava Dana policijske kapelanije u Požegi

U povodu blagdana sv. Vinka Pallotija i Dana policijske kapelanije u Požegi, biskup Antun Škvorčević predvodio je euharistijsko slavlje u crkvi Sv. Lovre za vodstvo i djelatnike te poginule pripadnike Policijske uprave Požeško-slavonske.

Susret predsjednika CEC-a s članovima Vijeća HBK za ekumenizam i dijalog

U prostorima Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu u nedjelju 19. siječnja požeški biskup Antun Škvorčević, predsjednik Vijeća HBK za ekumenizam i dijalog, primio je Christiana Kriegera, predsjednika Konferencije europskih Crkava (CEC), jedne od najvažnijih ekumenskih organizacija u Europi.

Misijska nedjelja u požeškoj katedrali

Na svjetski misijski dan, u nedjelju 20. listopada, požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je večernje euharistijsko slavlje u požeškoj katedrali u zajedništvu sa svećenicima djelatnima u župi Sv. Terezije Avilske i središnjim biskupijskim ustanovama.

Biskup Škvorčević: Molitva je čudesna komunikacija između neba i zemlje

Župa Sv. Josipa u Slatini proslavila je u nedjelju 20. listopada 100. obljetnicu postojanja svečanom misom koju je u župnoj crkvi predvodio požeški biskup Antun Škvorčević u zajedništvu sa župnikom i dekanom Draganom Hrgićem, arhiđakonom Slavonsko podravskog arhiđakonata Vladimirom Škrinjarićem i drugim svećenicima Slatinskoga dekanata.

1 2 3 6