Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: statistika

Katolička Crkva u Mongoliji

U povodu 43. apostolskog putovanja pape Franje, Vatican News objavio je pregled podataka o Katoličkoj Crkvi u Mongoliji.

Objavljeno istraživanje o sudjelovanju vjernika na misi

Istraživanjem o broju odraslih vjernika koji su se izjasnili da idu na misu jednom ili više puta tjedno obuhvaćeno je 36 zemalja svijeta u kojima katolici čine značajan udio u ukupnom stanovništvu. Prema tim podacima u Hrvatskoj ih je 27 %.

Katolička Crkva u Republici Južnom Sudanu

Prigodom apostolskog putovanja pape Franje u Južni Sudan donosimo statističke podatke o Crkvi u toj afričkoj zemlji, objavljenu 24. siječnja 2023. na stranicama Tiskovnog ureda Svete Stolice.

Katolička Crkva u Demokratskoj Republici Kongu

U povodu apostolskog putovanja pape Franje u Demokratsku Republiku Kongo donosimo aktualne statističke podatke o Katoličkoj Crkvi u toj srednjoafričkoj zemlji, koje je 24. siječnja 2023. objavio Tiskovni ured Svete Stolice.

Raste broj kršćana u Izraelu

Broj kršćana u Izraelu porastao je u 2022. u odnosu na prethodnu godinu za dva posto na 185.000, pokazuju najnoviji statistički podatci izraelskog državnog zavoda za statistiku koje je za vikend objavio Franjevački medijski centar, prenosi KNA.

Katolička Crkva u Bahreinu

U povodu apostolskog putovanja pape Franje u Kraljevinu Bahrein donosimo aktualne statističke podatke o Crkvi u toj azijskoj zemlji, koje je 28. listopada 2022. objavio Tiskovni ured Svete Stolice.

1 2 3