Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: studenti

Duhovna obnova za studente i mlade u Jablancu

Skupina osječkih studenata i mladih započela je 27. svibnja duhovnu obnovu u Jablancu s temom „Radosni jer Bog suosjeća“, koju je predvodio vlč. dr. Josip Bošnjaković, voditelj Bračnih i obiteljskih savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije te profesor Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu i Hrvatskoga katoličkog sveučilišta u Zagrebu.

Susret hrvatskih studenata u Rimu

Uoči proslava spomendana sv. Leopolda Bogdana Mandića i bl. Ivana Merza, na Četvrtu vazmenu nedjelju, 8. svibnja 2022., koja je u liturgiji Katoličke Crkve ujedno i Nedjelja Dobrog Pastira, u Hrvatskoj crkvi sv. Jeronima u Rimu održan je proljetni susret hrvatskih rimskih studenata, .

Zagreb: Održan koncert „Stihom i glazbom za Ukrajinu“

Studenti Instituta za crkvenu glazbu Katoličkog bogoslovnog fakulteta i Fakulteta filozofije i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu održali su na Veliki utorak, 12. travnja koncert „Stihom i glazbom za Ukrajinu“.

Papa u razgovoru sa studentima: Na nasilje valja odgovoriti aktivnim nenasiljem

Nenasilje, migranti, okoliš, odnos sa starijim osobama i nove tehnologije – teme su o kojima je papa Franjo u četvrtak 24. veljače navečer, više od jednoga sata razgovarao, putem interneta, sa studentima cijeloga američkog kontinenta tijekom sinodskoga susreta pod naslovom „Izgraditi mostove Sjever-Jug“, izvijestio je Vatican News.

1 2 3 5