Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: studenti

Izvješća iz kuća Caritasa Zagrebačke nadbiskupije

Caritas Zagrebačke nadbiskupije izvijestio je da je na početku školske odnosno akademske godine 2023./2024. u njegovim kućama na smještaju bilo 57 osnovaca, od kojih četvero prvašića, 24 srednjoškolaca i 26 studenata, a na završetku sedmero maturanata.

Papina studentima: Ne diskriminaciji, da blizini

Papa Franjo je u četvrtak 20. lipnja 2024. putem videoprijenosa razgovarao sa studentima u okviru inicijative „Gradimo mostove preko Azije i Pacifika“ koju je organiziralo Sveučilište Loyola iz Chicaga s Papinskim povjerenstvom za Latinsku Ameriku, izvijestio je Vatican News.

Studenti KBF-a u Đakovu posjetili Biblijsko-arheološku muzejsku izložbu u Cerniku

Studenti prve godine Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu te polaznici Škole za župne suradnike vinkovačke regije, predvođeni profesorom na katedri Svetoga pisma Staroga i Novoga zavjeta KBF-a u Đakovu dr. sc. Ivanom Benakovićem, posjetili su u srijedu, 29. svibnja 2024., Biblijsko-arheološku muzejsku izložbu u Franjevačkom samostanu u Cerniku, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.  

Đakovo: Studenti KBF-a održali Večer stvaralaštva

Tradicionalna Večer stvaralaštva, odnosno umjetnička večer studenata, održana je u ponedjeljak, 27. svibnja 2024. na Katoličkome bogoslovnom fakultetu u Đakovu, izvijestili su iz Tiskovnog ureda Đakovačko-osječka nadbiskupije.

1 2 3 12