Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: subotica

Ponovno slavlje misa u bolničkoj kapeli u Subotici

U kapeli sv. Elizabete Ugarske, koja se nalazi u krugu Opće bolnice u Subotici, 20. studenog slavljena je misa kojom je proslavljena nebeska zaštitnice kapele i svetkovina Krista Kralja. Prva je to misa u kapeli od obustave zbog pandemije.

Počela bliža proslava jubileja sestara dominikanki u Subotici

Bliža proslava 75 godina od dolaska i djelovanja sestara dominikanki u Subotici počela je 9. studenog susretom mladih Župe sveti Juraj te iz drugih gradskih i okolnih seoskih župa. Gošća susreta bila je s. Marta Turi rodom sa Palića,  a koja je trenutno na službi u Šibeniku.

Deseti Holywin u Subotici

Desetu godinu zaredom, večer uoči blagdana Svih svetih, 31. listopada, u Subotici je održan Holywin – večer svetaca.

Održan 17. HosanaFest u Subotici

Sedamnaesti po redu Festival hrvatskih duhovnih pjesama HosanaFest, pod geslom „Budi čudo, što čuda čini“, održan je 9. listopada u dvorani Hali sportova u Subotici.

Proštenje u svetištu Gospe od suza na Bunariću kod Subotice

Proštenje u marijanskom svetištu Bunarić kod Subotice započelo je 28. kolovoza jutarnjom misom za hodočasnike pješake koju je predvodio župnik subotičke župe Marije, Majke Crkve i rektor svetišta preč. Željko Šipek. Misu proštenja na mađarskom jeziku predvodio je generalni vikar Subotičke biskupije preč. Ferenc Fazekas.

Susret svećenika „Jordanovčana“

Nekoliko generacija svećenika koji su studirali kod isusovaca na zagrebačkom Jordanovcu, u Zagrebu svake se godine okuplja na susret u različitim gradovima u kojima je netko od njih na službi, a ove godine okupili su se u Subotici.

1 2 3 7