Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sv-antun-padovanski

Antunjevo u Nikincima

Svečanim euharistijskim slavljem u ponedjeljak 13. lipnja 2022., proslavljena je svetkovina zaštitnika župe Nikinci – sv. Antuna Padovanskoga.

Hrvati u Chicagu proslavili Antunovo

Blagdan sv. Antuna Padovanskoga proslavljen je u ponedjeljak 13. lipnja u samostanu hrvatskih franjevaca u Chicagu, objavljeno je na Facebook stranici Cro Franciscans - Franjevci.

Proslava Antunova u Dubrovačkoj biskupiji

Blagdan sv. Antuna u ponedjeljak 13. lipnja proslavljen je u Dubrovačkoj biskupiji misnim slavljima u župama, samostanskim crkvama i kapelicama posvećenim Svecu svega svijeta.

Nadbiskup Vukšić na proslavi sv. Antuna u Beogradu

Večernju misu u ponedjeljak 13. lipnja na svetkovinu sv. Antuna Padovanskog, zaštitnika župe i samostana Sv. Ante u Beogradu, predvodio je nadbiskup metropolit vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u Bosni i Hercegovini Tomo Vukšić u zajedništvu s beogradskim nadbiskupom i metropolitom Stanislavom Hočevarom, objavljeno je na mrežnoj stranici Beogradske nadbiskupije.

Antunovo proslavljeno u Gornjim Močilima

Blagdan sv. Antuna Padovanskog svečano je u ponedjeljak 13. lipnja proslavljen u istoimenoj župi u Gornjim Močilima - Sijekovcu u Bosanskoj Posavini. Misno slavlje predvodio je vlč. Zdenko Perija, župnik Župe sv. Barbare na zagrebačkom Rebru.

1 2 3 10