Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sv-cecilija

Proslava sv. Cecilije u Vinkovcima

Zborovi iz deset župa grada Vinkovaca i okolice okupili su se u srijedu 22. studenog na svečanom euharistijskom slavlju u župnoj crkvi sv. Nikole, biskupa u Vinkovcima, kako bi proslavili sv. Ceciliju, svoju nebesku zaštitnicu, objavio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije

Proslava sv. Cecilije u Otočkom dekanatu

U župnoj crkvi Presvetoga Trojstva u Otočcu u srijedu 22. studenoga, slavljena je u čast sv. Cecilije, zaštitnice glazbenika i crkvenih pjevača, večernja misa koju je predvodio otočki župnik i dekan don Goran Antunović.

Drugi susret zborova Vukovarskog dekanata

U povodu proslave spomendana sv. Cecilije, u subotu, 26. studenoga u župnoj crkvi Sv. Ivana Kapistrana u Iloku održan je drugi susret zborova Vukovarskog dekanata, koji je okupio oko 130 sudionika.

U Vinkovcima proslavljen blagdan sv. Cecilije

Blagdan sv. Cecilije, zaštitnica crkvene glazbe, proslavljen je u utorak 22. studenoga u središnjoj vinkovačkoj crkvi sv. Euzebija i Poliona u zajedništvu svih župnih gradskih zborova. Misno slavlje predslavio je domaći župnik Florijan Kvetek.

Proslava sv. Cecilije u zajedništvu zborova

Blagdan svete Cecilije proslavljen je u utorak 22. studenoga u Župi Presvetog Srca Isusova u Brčkom euharistijskim slavljem i koncertom u kojem su sudjelovali zborovi Župe Presvetog Trojstva iz Posavskih Podgajaca, Župe sv. Ilije proroka iz Rajeva sela, Župe sv. Jakova apostola iz Gunje te domaći župni zbor iz Brčkog.

1 2 3