Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sv-josip

Sv. Josip uzor je kako vršiti Božju volju u svakodnevici

Četvrtu srijedu Velike pobožnosti svetom Josipu 12. veljače u Nacionalnom svetištu svetog Josipa hodočastili su župljani Pohoda BDM iz Mahična sa svojim župnikom Nikolom Sanjkovićem, zatim župljani iz župa Skakavca, Vukamića i Ladvenjaka, sa svojim upraviteljem župe Kristijanom Gatarićem.

Proslava blagdana sv. Josipa u Maljkovu

U filijali Maljkovo, župa Potravlje, gdje je područna crkvica sv. Josipa, vjernici su u utorak, 19. ožujka 2019., proslavili blagdan svog nebeskog zaštitnika.

Proslava svetkovine sv. Josipa u Rijeci

Župa sv. Josipa na Podmurvicama u Rijeci u utorak 19. ožujka je proslavila je svetkovinu svog nebeskog zaštitnika. Svečano euharistijsko slavlje predvodio je riječki nadbiskup Ivan Devčić u zajedništvu sa župnikom don Nikom Šošićem, ravnateljem riječke Salezijanske zajednice don Dragutinom Detićem, riječkim salezijancima i dijecezanskim svećenicima.

Josipovo u Cetingradu

Središnje misno slavlje predslavio je u utorak 19. ožujka, župnik Donjeg Lapca, Boričevca i Zavalja Dino Rupčić u suslavlju s 8 svećenika, među kojima su bili mjesni župnik Stanko Smiljanić, župnik i dekan mons. Mile Pecić, te umirovljeni svećenik i višegodišnji župnik Cetingrada Marijan Ožur.

1 2