Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sv-josip

Karlovac: Prva srijeda Velike pobožnosti svetom Josipu

Prve srijede Velike pobožnosti svetom Josipu u Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu, 18. siječnja misno slavlje predvodio je preč. Dražen Karačić, karlovački dekan i župnik Presvetog Srca Isusova, a o zagovoru svetog Josipa posvjedočio je bračni par Josip i Paula Vučko.

Proslavljena 335. obljetnica proglašenja sv. Josipa zaštitnikom Hrvatske

U Hrvatskom nacionalnom svetištu sv. Josipa u Karlovcu u petak 10. lipnja svečano je proslavljena 335. obljetnica proglašenja sv. Josipa zaštitnikom Hrvatske te 35. obljetnica proglašenja Nacionalnog svetišta sv. Josipa. Središnje misno slavlje predvodio je ravnatelj Hrvatskog Caritasa fra Tomislav Glavnik, OFM Conv.

Bog ima obzira prema našim obzirima

Pobožnosti i misno slavlje srijedom u Hrvatskom nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu 27. travnja predvodio je rektor mons. Antun Sente.

Proslava svetkovine sv. Josipa u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji

Svetkovina sv. Josipa, zaručnika Blažene Djevice Marije, tradicionalno se svečano proslavlja diljem Đakovačko-osječke nadbiskupije. U nastavku donosimo izvješća iz Karmela sv. Josipa u Breznici Đakovačkoj i Župe sv. Josipa u Vuki, gdje je misna slavlja predvodio srijemski biskup koadjutor Fabijan Svalina te iz osječke župe sv. Josipa radnika, kao i iz Starog Slatinika, filijale Župe Sibinj.

1 2 3 13