Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: svecenici

Korizmena duhovna obnova svećenika Varaždinske biskupije

Svećenici Varaždinske biskupije okupili su se na svoj mjesečni susret u ponedjeljak, 26. veljače, u Dvorani Pastoralnog centra u Varaždinu te je tom prigodom za njih održana i korizmena duhovna obnova, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Duhovne vježbe svećenika Zavoda sv. Jeronima u svetištu „San Gabriele“ u pokrajini Abruzzo

Svećenici Papinskog hrvatskog zavoda sv. Jeronima, zajedno s rektorom Markom Đurinom i vicerektorom Markom Škrabom te mons. Hrvojem Škrlecom iz Državnog tajništva Svete Stolice, sudjelovali su od 22. do 25. veljače 2024. na godišnjim duhovnim vježbama u svetištu sv. Gabrijela od Gospe Žalosne (San Gabriele dell'Addolorata) kod redovnika pasionista u mjestu Isola del Gran Sasso u talijanskoj pokrajini Abruzzo.

Papa: Suradnja i služenje u središtu svećeničke službe

U planiranom obraćanju đakonima koji se pripremaju za svećeništvo u Rimskoj biskupiji papa Franjo kao ključne aspekte svećeničke službe ističe vjernu suradnju, služenje Božjem narodu i vodstvo Duha Svetoga. objavio je Vatican News.

Održane duhovne vježbe za svećenike Vojnog ordinarijata

Duhovne vježbe za vojne i policijske kapelane – njih oko 30 – koji vrše pastoralnu službu u Vojnom ordinarijatu, održane su od ponedjeljka, 19. veljače do četvrtka, 22. veljače 2024. u „Oazi sv. Marije Krucifikse“ – Duhovnom centru Službenica Milosrđa na Kamenu u Splitu.

Korizmeni susret svećenika Gospićko-senjske biskupije

U Biskupskom ordinarijatu u Gospiću u ponedjeljak 19. veljače održan je tradicionalni korizmeni susret svećenika Gospićko-senjske biskupije. Svećenicima je na sastanku detaljnije predstavljena organizacija i događaj Susreta hrvatske katoličke mladeži (SHKM) koji će se održati u svibnju, objavio je Tiskovni ured Gospićko-senjske biskupije.

Molitveno-pokornička duhovna obnova za svećenike u Mostaru

Na Čistu srijedu ili Pepelnicu, 14. veljače, prema već ustaljenoj praksi, svećenici Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije sudjelovali su na molitveno-pokorničkoj duhovnoj obnovi u Mostaru, objavljeno je na portalu Crkva na kamenu.

1 2 3 34