Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: svecenicki-dan-sisacke-biskupije

Svećenički dan Sisačke biskupije

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u srijedu, 6. rujna u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića. Predavanje „Blagodat empatije i suosjećanja u komunikaciji svećenika“ održao je doc. dr. sc. Josip Bošnjaković.

Održan Svećenički dan Sisačke biskupije

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u četvrtak 6. listopada u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića. Predavanje na temu „Sinodski hod mjesne Crkve – Iskustvo Druge sinode Zagrebačke nadbiskupije“ održao je tajnik sinode dr. sc. Denis Barić, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Svećenici Sisačke biskupije promišljali o Biskupijskoj sinodi

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u četvrtak 1. rujna u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića. Tom prigodom predavanje o temi „Biskupijska sinoda kao izazov i šansa“ održao je ravnatelj Dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu dr. sc. Tomislav Markić.

Održan Svećenički dan Sisačke biskupije

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u četvrtak, 3. ožujka u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića. Predavanje „Otajstvo riječi u tehnokratskoj paradigmi“ održao je dr. sc. Odilon Singbo s Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Svećenički dan Sisačke biskupije

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u četvrtak 4. studenoga u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića. Predavanje na temu „Biblija u praktičnoj i pastoralnoj primjeni“ održao je doc. dr. sc. Anđelo Maly s KBF-a u Zagrebu. 

Svećenički dan Sisačke biskupije 

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u četvrtak 3. rujna u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića. Predavanje „Karizma očinstva – srce ministerijalnog svećeništva“ održao je dekan Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu prof. dr. sc. Mladen Parlov. 

Svećenički dan Sisačke biskupije

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u četvrtak, 18. lipnja u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu. Predavanje na temu „Razmatranje o svećeničkom 'ja' “ održao je prof. Ivica Raguž.

Svećenički dan Sisačke biskupije

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u četvrtak 5. ožujka u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića. Predavanje „Služba svećenika u Crkvi“ održao je župnik sisačke Župe Pohoda BDM i povjerenik za pastoral mladih biskupije mr. Ivan Grbešić. 

Svećenički dan Sisačke biskupije

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u četvrtak 6. veljače u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića, a na njemu predstavljeni planovi pastoralnog rada u budućem razdoblju. 

1 2