Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: svecenicki-dan-sisacke-biskupije

Svećenički dan Sisačke biskupije

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u četvrtak, 18. lipnja u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu. Predavanje na temu „Razmatranje o svećeničkom 'ja' “ održao je prof. Ivica Raguž.

Svećenički dan Sisačke biskupije

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u četvrtak 5. ožujka u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića. Predavanje „Služba svećenika u Crkvi“ održao je župnik sisačke Župe Pohoda BDM i povjerenik za pastoral mladih biskupije mr. Ivan Grbešić. 

Svećenički dan Sisačke biskupije

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u četvrtak 6. veljače u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića, a na njemu predstavljeni planovi pastoralnog rada u budućem razdoblju. 

Svećenički dan Sisačke biskupije

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u četvrtak, 2. svibnja u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića. Predavanje na temu „Završni dokument biskupske sinode i Papina apostolska pobudnica o mladima“ održao je sveučilišni kapelan Hrvatskog katoličkog sveučilišta vlč. Odilon-Gibenoukpoa Singboa.

Svećenički dan Sisačke biskupije

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u četvrtak, 7. ožujka u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića. Predavanje na temu „Izazov naviještanja novim generacijama“ održao je povjerenik za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije vlč. Ivan Valentić.

Na svećeničkom danu Sisačke biskupije o novoj evangelizaciji i mladima

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u četvrtak 8. studenoga u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića. Predavanje o temi „Svi te traže (Mk 1,37) – Nova evangelizacija i mladi: izazovi i prilike“ održao je studentski kapelan iz Zagreba don Damir Stojić, SDB.