Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: svecenicki-dan

Svećenički dan Zagrebačke nadbiskupije posvećen Susretu hrvatske katoličke mladeži 2020.

Središnja tema svećeničkog dana Zagrebačke nadbiskupije održanog u ponedjeljak 2. prosinca u Velikoj dvorani na Hrvatskome katoličkom sveučilištu pod predsjedanjem zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića bio je Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati 9. i 10. svibnja sljedeće godine u Zagrebu pod geslom „Što god vam rekne, učinite!“ (Iv 2,5).

Svećenički dan u Splitsko-makarskoj nadbiskupiji

Dan svećenika Splitsko-makarske nadbiskupije, koji se redovito održava u svibnju, upriličen je u srijedu, 22. svibnja, u Marijanskom svetištu i Duhovnom centru Vepric. Susret, na kojemu se okupilo oko stotinu i dvadeset svećenika, započeo je u kapeli koncelebriranim euharistijskim slavljem koje je predvodio splitsko-makarski nadbiskup i metropolit Marin Barišić.

Svećenici Sisačke biskupije promišljali o izazovima pastorala mladih

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u četvrtak 7. veljače u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem sisačkog biskupa Vlade Košića. Predavanje „Izazovi pastorala mladih danas“ održala je profesorica na KBF-u u Zagrebu i predstojnica Ureda za vjeronauk u školi Zagrebačke nadbiskupije dr. s. Valentina Mandarić.