Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sveti-duh

Šesti utorak sv. Antunu na Svetom Duhu

U Župi sv. Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu u Zagrebu održava se pobožnost trinaest utoraka sv. Antunu. Šesti utorak 20. travnja svečanu misu predvodio je kancelar Sisačke biskupije vlč. Janko Lulić.

Četvrti utorak sv. Antunu na Svetom Duhu

U Župi sv. Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu održava se pobožnost trinaest utoraka sv. Antunu. Četvrti utorak 6. travnja misu je predvodio svećenik Sisačke biskupije, student liturgike u Rimu vlč. Hrvoje Zovko.

Treći utorak sv. Antunu na Svetom Duhu

U Župi sv. Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu održava se pobožnost trinaest utoraka sv. Antunu. Treći utorak 30. ožujka misu je predvodio župnik u potresu stradale Župe Pohoda Blažene Djevice Marije u Čučerju Marko Torbar.

Drugi utorak sv. Antunu na Svetom Duhu

U Župi sv. Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Svetom Duhu održava se pobožnost trinaest utoraka sv. Antunu. Drugoga utorka 23. ožujka misu je predvodio župnik u potresu stradale Župe Pohoda BDM u Sisku i povjerenik za mlade Sisačke biskupije vlč. Ivan Grbešić.

Počinje pobožnost „13 utoraka“ na Svetom Duhu i u Sesvetskim Selima

U programu Hrvatskoga katoličkoga radija (HKR) moći će se slušati, a putem video-streama na službenoj Facebook stranici pratiti misu “Prvog utorka” sa Svetog Duha s početkom u 19 sati koju predslavi ravnatelj Hrvatske katoličke mreže i Hrvatskog Caritasa mons. Fabijan Svalina.

Preminuo gradonačelnik Zagreba Milan Bandić

U bolnici Sveti Duh u Zagrebu iznenada je od posljedica srčanog udara jutros, 28. veljače u 66. godini života preminuo gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, priopćio je Grad Zagreb.

1 2 3 4