Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: svetiste-sv-josipa

Koralisti Sisačke biskupije pri svetom Josipu

U Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu 28. lipnja na večernjoj misi koju je predvodio mons. Antun Sente, župnik župe BDM Snježne i rektor Nacionalnog svetišta, pjevanje je predvodio ansambl Koralisti Sisačke biskupije pod ravnanjem prof. Jelene Blašković uz orguljsku pratnju vlč. Roberta Jakice i Katarine Mandić.

Noć muzeja na Dubovcu

Kao i proteklih godina tako i ove Nacionalno svetište sv. Josipa u Karlovcu sudjelovalo je u sve bogatijem događanju - Noći muzeja. U sklopu Nacionalnog svetišta djeluje i Dijecezanski muzej - odsjek Karlovac ili kako ga navode neki dokumenti Crkveni muzej, koji je ovom prigodom obilježio 40 godina od osnivanja. 

Kviz za mlade uoči svetkovine sv. Josipa

Druženje za mlade uoči svetkovine svetog Josipa, zaručnika Blažene Djevice Marije, održano je u subotu 16. ožujka u prostorima Nacionalnog svetišta na Dubovcu.

Sveta Cecilija pri svetom Josipu

Sveta Cecilija, zaštitnica crkvene glazbe i crkvenih glazbenika, svečano je proslavljena u četvrtak 22. studenoga u Nacionalnom svetištu svetog Josipa zahvalnim misnim slavljem koje je predvodio mons. Antun Sente, ml., rektor Svetišta i župnik karlovačke župe BDM Snježne na Dubovcu.

1 2