Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: teolosko-pastoralni-seminar

Održan Teološko-pastoralni seminar Riječke metropolije

Sinodalnost Crkve bila je tema Teološko-pastoralnog seminara Riječke metropolije koji je održan u srijedu 28. rujna u dvorani Katoličke osnovne škole „Josip Pavlišić“ u Rijeci u organizaciji Metropolitanskog pastoralnog instituta.

Predavanjima trećeg dana zaključen TPS u Đakovu

Trećega, posljednjega dana Teološko-pastoralnog seminara za svećenike u Đakovu, 23. rujna, koji je održan s temom „Komunikacija u svećeničkom poslanju“, predavanja su održali prof. dr. Vladimir Dugalić, doc. dr. sc. Sande Smoljo-Dobrovoljski te dr. sc. Vitomir Zečević.

Predavanja drugoga dana TPS-a u Đakovu

Drugog dana Teološko-pastoralnog seminara u Đakovu, u srijedu 21. rujna, predavanja su održali prof. dr. Danijel Labaš, prof. dr. Jerko Valković i doc. dr. Boris Beck.

Predavanja prvoga dana TPS-a u Đakovu

Prvoga dana Teološko-pastoralnog seminara u Đakovu, koji se održava na temu „Komunikacija u svećeničkom poslanju“, održana su tri predavanja te je predstavljen digitalni repozitorij Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Predstavljanje digitalnog repozitorija Vjesnika – digitalna.djos.hr

U sklopu programa prvoga dana Teološko-pastoralnog seminara za svećenike Đakovačko-osječke nadbiskupije, koji se održava od 20. do 22. rujna na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu, a ususret proslavi velikog jubileja – 150 godina Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije, upriličeno je predstavljanje digitalnog repozitorija Vjesnika dostupnog na mrežnoj stranici digitalna.djos.hr, koji obuhvaća sva izdanja časopisa od 1873. do 2020. godine.

Započeo Teološko-pastoralni seminar za svećenike u Đakovu

Teološko-pastoralni seminar za svećenike Đakovačko-osječke nadbiskupije o temi „Komunikacija u svećeničkom poslanju“ započeo je u utorak 20. rujna u Dvorani biskupa Antuna Mandića Središnje nadbiskupijske i fakultetske knjižnice u Đakovu.

U Đakovu započeo Teološko-pastoralni seminar za svećenike

Teološko-pastoralni seminar za svećenike Đakovačko-osječke nadbiskupije o temi „Svećenik i bolest: integrativni pristup u svjetlu recentnih kriza“ započeo je u srijedu 15. rujna u Dvorani biskupa Antuna Mandića Središnje nadbiskupijske i fakultetske knjižnice u Đakovu.

Rijeka: Teološko-pastoralni seminar za svećenike i redovnike

Pandemija Covid-19 zasigurno je bila jedan od razloga koji je utjecao na izbor teme Teološko-pastoralnog seminara za svećenike i redovnike Riječke metropolije. Seminar pod naslovom „Briga za zdravlje i kvaliteta života kao teološko-pastoralni imperativ“ održan je 28. rujna u Velikoj dvorani Nadbiskupskog ordinarijata u Rijeci u organizaciji Visoke bogoslovne škole.

Predavanja 3. dana Teološko-pastoralnog seminara u Đakovu

Zadnji dan Teološko-pastoralnog seminara za svećenike Đakovačko-osječke nadbiskupije, koji je održan od 15. do 17. rujna o temi „Mladi kao posebna briga Crkve: stanje i perspektive u pastoralu mladih“, sadržavao je tri predavanja te zaključnu raspravu.

1 2