Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: tiskovna-konferencija

Rijeka: Najavljen program Dana svetoga Vida

Riječka nadbiskupija i Grad Rijeka pripremili su bogat i raznovrstan program proslave sv. Vida kako bi se dostojanstveno i radosno proslavio blagdan zaštitnika Riječke nadbiskupije i grada Rijeke. Dani svetoga Vida najavljeni su 8. lipnja u prostorima Katedrale na konferenciji za tisak na kojoj su sudjelovali voditeljica Ureda za odnose s javnošću Riječke nadbiskupije Helena Anušić i pomoćnica pročelnice Ureda Grada Doris Šajn.

Održana tiskovna konferencija na kraju 80. redovnog zasjedanja BK BiH

Konferencija za novinstvo o temama i zaključcima 80. redovnog zasjedanja članova Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine održana je u petak, 19. ožujka u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru. Na konferenciji su govorili predsjednik BK BiH vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić i domaćin mostarsko-duvanjski biskup i trebinjsko-mrkanski apostolski upravitelj Petar Palić.

COVID-19: U posljednja 24 sata novih 19 oboljelih od koronavirusa

Nacionalni stožer civilne zaštite Republike Hrvatske na tiskovnoj konferenciji u ponedjeljak 22. lipnja potvrdio je 19 novih slučajeva zaraze koronavirusom u posljednja 24 sata. Dosad je ukupno zabilježeno 2.336 pozitivnih osoba na virus COVID-19, oporavile su se 2.142 osobe. Preminulo je 107 osoba. Još je 87 osoba na liječenju, javio je u ponedjeljak 22. lipnja portal koronavirus.hr – službena stranica Vlade RH za pravodobne i točne informacije o koronavirusu.

COVID-19: U posljednja 24 sata novih 18 oboljelih od koronavirusa

Nacionalni stožer civilne zaštite Republike Hrvatske na tiskovnoj konferenciji u nedjelju 21. lipnja potvrdio je 18 novih slučajeva zaraze koronavirusom u posljednja 24 sata. Dosad je ukupno zabilježeno 2.317 pozitivnih osoba na virus COVID-19, oporavile su se 2.142 osobe. Preminulo je 107 osoba. Još je 68 osoba na liječenju, javlja u nedjelju 21. lipnja portal koronavirus.hr - službena stranica Vlade RH za pravodobne i točne informacije o koronavirusu.

Tiskovna konferencija u pripravi za Biskupijski dan u Požegi

Tiskovna konferencija na kojoj je javnosti predstavljen program održavanja Biskupijskog dana, koji će se obilježiti 21. rujna u Požegi, održana je u ponedjeljak 16. rujna u Dvorani bl. Alojzija Stepinca Biskupskog doma u Požegi. Konferenciju je moderirao Marijan Pavelić, biskupijski povjerenik za medije, a u nazočnosti predstavnika mjesnih medija govorili su Robert Kupčak, voditelj Pastoralnog centra Požeške biskupije, Krunoslav Siroglavić, povjerenik za pastoral mladih i prof. Marija Milinković, voditeljica Biskupijskog zbora mladih.

Tiskovna konferencija na završetku 75. redovitog zasjedanja BK BiH

U četvrtak, 21. ožujka u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru upriličena je konferencija za novinstvo na kraju 75. redovitog zasjedanja članova Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine. Na konferenciji su govorili nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić, predsjednik BK BiH, i vojni biskup u BiH mons. Tomo Vukšić, dopredsjednik BK BiH, koji su nakon uvodnog obraćanja bili otvoreni za pitanja novinara.

1 2