Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: tribina

Tribina "Treba li trpjeti u braku?"

Tribina s naslovom „Treba li trpjeti u braku?“  organizirana je za članove Franjevačke mladeži (Frama) i mlade Hrvatske katoličke misije Zürich u dvorani crkve Sv. Felixa i Regule 15. studenoga.

U Slavonskom Brodu održana tribina o međuljudskim odnosima

„Zdravi međuljudski odnosi – duhovno-antropološki aspekt po modelu prof. dr. Tomislava Ivančića“ bila je tema o kojoj je u petak 27. listopada u dvorani Obiteljskog centra Đakovačko-osječke nadbiskupije u Slavonskom Brodu govorila teologinja i mentorica hagioterapije Silva Vrdoljak.

Susret biskupa Palića s mladeži u Mostaru

Mladi iz biskupijskog duhovnog pokreta „Mi ViDiMo“ ugostili su mostarsko-duvanjskog biskupa Petra Palića na tribini za mlade „Četvrtkom u 8“ u četvrtak 19. listopada 2023. u Katedralnoj dvorani u Mostaru.

Druga tribina ciklusa „Vrijeme za razgovor: Vođe među nama“

Gost druge tribine iz ciklusa „Vrijeme za razgovor: Vođe među nama“, koje organizira Centar za duhovnost i kulturu „Ignacije“, u četvrtak 25. svibnja 2023., bio je pjevač, kantautor i voditelj molitvene zajednice Srce Isusovo, Alan Hržica.

U Zadru održana panel-rasprava o transhumanizmu

U okviru 20. Festivala znanosti 2023. koji je održan na Sveučilištu u Zadru od 24. do 29. travnja, dr. sc. don Damir Šehić s Teološko-katehetskog odjela Sveučilišta u Zadru organizirao je 28. travnja panel-raspravu u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa „Zmajević“.

Don Damir Šehić o tranhumanizmu na tribini u Zadru

Prigodom Festivala znanosti u Zadru je održana panel-rasprava pod naslovom „Transhumanizam – tehnološki superčovjek evolucijska nužnost ili društveni posrtaj“ na kojoj je uvodno predavanje je održao dr. sc. Damir Šehić s Teološko-katehetskog odjela Sveučilišta u Zadru, ujedno moderator rasprave.

Dr. sc. Anto Čartolovni o razvoju transhumanizma na tribini u Zadru

Doc. dr. sc. Anto Čartolovni s Katedre za teologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta, na panel-raspravi o temi „Transhumanizam – tehnološki superčovjek, evolucijska nužnost ili društveni posrtaj?“, u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa „Zmajević“ u Zadru u subotu 30. travnja 2023. predstavio je sažetak razvoja transhumanizma kroz povijest.

1 2 3 5