Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: trogir

Proslavljena svetkovina sv. Dominika u Trogiru

U samostanskoj crkvi Sv. Dominika i Nacionalnom svetištu bl. Augustina Kažotića u subotu, 8. kolovoza proslavljena je svetkovina sv. Dominika. Svečano misno slavlje predvodio je fra Matija Matošević, a u koncelebraciji su bili fra Franjo Zelenika koji je izrekao i homiliju, fr. Petar Galić i don Dražen Balić.

Proslava pete obljetnice HKZ-a MI u Trogiru

U nedjelju, 14. lipnja u katedralnoj župi sv. Lovre u Trogiru svečano je proslavljena peta obljetnica podružnice Hrvatskog katoličkog zbora MI koja okuplja preko 40 mladih. Svečano misno slavlje predvodio je predstojnik Ureda za mlade Splitsko-makarske nadbiskupije dr. don Mihael Mišo Prović, a u koncelebraciji su sudjelovali don Vinko Sanader, župnik i duhovnik miovaca te o. Petar Galić, dominikanac iz Trogira.

U Trogiru proslavljena svetkovina Tijelova

U katedrali Sv. Lovre u Trogiru, 11. lipnja svečano je proslavljena svetkovina Tijelova. Svečano misno slavlje predvodio je profesor na KBF-u u Splitu dr. don Marinko Vidović, uz koncelebraciju dekana i župnika don Vinka Sanadera, župnika Drvenika don Dražena Balića, fr. Petra Galića, OP i asistenciju đakona don Mirka Šarića uz animaciju katedralnog zbora pod vodstvom maestra Marina Ugrina te nazočnost brojnih vjernika iz Trogira i dekanata.

Trinaesti utorak u čast sv. Antunu u Trogiru

U župi Sv. Jakova apostola na Čiovu u Trogiru u predvorju crkve i svetišta sv. Ante na Dridu u utorak 9. lipnja održano je svečano euharistijsko slavlje na Trinaesti utorak u čast sv. Ante.

1 2 3 5