Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: tweet

Papina poruka na Twitteru

Biti kršćanin ne znači braniti se ideologijom da bismo napredovali. Biti kršćanin znači biti slobodan, jer imamo pouzdanje, jer smo poslušni riječi Gospodnjoj, poručio je papa Franjo u tweetu 20. siječnja.

Papina poruka na Twitteru

Zaustavimo se na današnjem Evanđelju (Iv 1, 29-34), možda čak razmišljajući o slici Krista, Sina Božjega, koji je postao jaganjac da bi nas spasio. Da, još uvijek smo jadni grešnici, ali ne i robovi nego djeca Božja, poručio je papa Franjo u tweetu u nedjelju 19. siječnja.

Papina poruka na Twitteru

Tko vjeruje osjeća veliku potrebu za Bogom i u svojoj malenosti predaje mu se s potpunim povjerenjem, istaknuo je papa Franjo u tweetu u subotu 18. siječnja.

Papina poruka na Twitteru

U kršćanskom životu nije dovoljno samo znanje: ako ne izađemo iz sebe, ako ne štujemo, ne možemo znati Boga. Kršćanski život je ljubavna priča s Bogom, poručio je papa Franjo u tweetu u ponedjeljak 13. siječnja.

Papina poruka na Twitteru

Trebamo vjerovati da je drugomu mir potreban kao i nama. Mir se ne postiže ako mu se ne nadamo. Molimo Gospodina dar mira, istaknuo je papa Franjo u tweetu u subotu 4. siječnja.

Papine poruke na Twitteru

“Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti” (Mt 11, 28). Poruka za XXVIII. svjetski dan bolesnika, istaknuo je papa Franjo u prvom tweetu u petak 3. siječnja, dok je u drugom poručio: Spasenje je uime Isusovo. Moramo svjedočiti da je on jedini Spasitelj. 

Papina poruka na Twitteru

Molimo za milost da ovu godinu živimo sa željom da druge primimo srcu i brinemo se za njih, pozvao je papa Franjo u tweetu u četvrtak 2. siječnja.

Papina poruka na Twitteru

Jaslice nas podsjećaju da Bog nije ostao nevidljiv na nebu već je došao na zemlju i postao čovjekom. Postaviti jaslice znači slaviti Božju blizinu, ponovno otkrivati da je Bog stvaran; On je ponizna Ljubav koja je sišla među nas, poručio je papa Franjo u tweetu u ponedjeljak 23. prosinca.

Papine poruke na Twitteru

Zamolimo Oca da izlije svojega Duha na kršćanske bračne parove i obitelji da velikodušno otvore svoja vrata Kristu i svojoj braći i sestrama i tako daju autentično svjedočanstvo života vjere, nade i milosrđa, poručio je papa Franjo u tweetu u srijedu 13. studenoga.

Papina poruka na Twitteru

Mi, koji molimo Gospodina za kruh naš svagdašnji, moramo stati na kraj kulturi rasipanja. Rasipanje hrane pridonosi gladi i klimatskim promjenama, upozorio je papa Franjo u tweetu u ponedjeljak 11. studenoga.

1 2 3 8