Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: tweet

Papina poruka na Twitteru

Molimo za bolesne koji su napušteni i prepušteni smrti. Društvo je humano ako štiti svaki život od začeća do naravne smrti, bez biranja tko je zavrijedio živjeti a tko ne. Liječnici bi trebali služiti životu a ne ga oduzimati, poručio je papa Franjo u tweetu u srijedu 10. srpnja.

Papina poruka na Twitteru

Blagoslovljeni oni koji vjeruju i imaju hrabrosti ostvarivati susret i zajedništvo, poručio je papa Franjo u tweetu u četvrtak 27. lipnja.

Papina poruka mladima na Twitteru

„Dragi mladi, želio bih svakome od vas reći: Bog te voli, nemoj nikada u to sumnjati, što god da ti se desi u životu, u bilo kakvim okolnostima – ti si beskrajno voljen“, poručio je papa Franjo mladima u tweetu u petak 21. lipnja.

Papina poruka na Twitteru

S izbjeglicama božanska providnost nudi nam priliku izgraditi društvo s više solidarnosti i bratstva, otvoreniju kršćansku zajednicu o kojoj govori evanđelje, poručio je papa Franjo u tweetu na svetkovinu Tijelova, 20. lipnja.

Papine poruke na Twitteru

Na svetkovinu sv. Ante Padovanskoga, 13. lipnja, papa Franjo u tweetu je zazavao: „Duše Sveti, učini nas majstorima sklada, sijačima dobra i apostolima nade!“ Nedugo zatim poručio je i „Siromasi nas spašavaju jer nam omogućuju susresti lice Isusa Krista“.

Papina poruka na Twitteru

Kao odrasli, ne smijemo djeci ukrasti sposobnost da sanjaju. Zauzmimo se u stvaranju okoline prožete nadom u kojoj dječji snovi mogu rasti i biti podijeljeni s drugima. Zajednički san otvara put novom načinu života, poručio je papa Franjo u tweetu u srijedu 12. lipnja.

Papina poruka na Twitteru

Besplatno dajte što ste besplatno primili kako bi milost Božja mogla ući u sva srca, poručio je papa Franjo u tweetu u utorak 11. lipnja.

Papina poruka na Twitteru

Eutanazija i potpomognuto samoubojstvo poraz su za sve nas. Pozvani smo nikada ne napustiti one koji trpe, nikada ne odustati, već skrbiti i voljeti da bismo vratili nadu, istaknuo je papa Franjo u tweetu u srijedu 5. lipnja.

Papina poruka na Twitteru

Uzašašće Gosodinovo na nebo uvodi novi oblik Isusove prisutnosti među nama i poziva nas da imamo oči i srca da ga susretnemo, služimo mu i svjedočimo ga drugima, poručio je papa Franjo u tweetu u ponedjeljak 3. lipnja.

Papina poruka na Twitteru

Duh je onaj koji nam pomaže izdići se iz naših ograničenja, naše smrti; jer toliko je mrtvoga u našem životu, u našoj duši. Poruka je Uskrsnuća – moramo se ponovno roditi, istaknuo je papa Franjo u tweetu u nedjelju 26. svibnja.

1 2 3 4