Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: tweet

Papa tijekom leta za Afriku pozvao novinare na molitvu za Bahame

Papa Franjo jutros je otputovao u Afriku, u pastoralni pohod Mozambiku, Madagaskaru i Mauricijusu. U zrakoplovu, tijekom leta, tradicionalni je pozdrav novinarima završio tražeći od njih da se mole za žrtve strašnoga uragana koji je pogodio Bahame.

Papine poruke na Twitteru

U nedjelju 1. rujna, na V. svjetski dan molitve za skrb o stvorenome, papa Franjo u tweetu je poručio: „Kucnuo je čas da ponovno otkrijemo svoj poziv djece Božje, braće i sestara, i čuvara stvorenoga. Na ovaj Svjetski dan molitve za skrb o stvorenome sve pozivam da se posvete molitvi“.

Papina poruka na Twitteru

Božja svjetlost prosvjetljuje one koji ju radosno dočekuju, poručio je papa Franjo u tweetu u utorak 27. kolovoza.

Papina poruka na Twitteru

Neka nam Bog koji se sjeća, Bog koji liječi naše ranjene uspomene pomažući ih nadom, Bog koji je blizu da nas iznutra podigne, pomogne da izgradimo dobro i da utješemo srca, napisao je papa Franjo 24. kolovoza na Twitteru.

Papina poruka na Twitteru

Na Međunarodni dan sjećanja na trgovinu robljem i njeno ukidanje, 23. kolovoza, papa Franjo u tweetu je pozvao: Svi smo stvoreni na sliku i priliku Božju i imamo jednako dostojanstvo. Ukinimo ropstvo!

Papina poruka na Twitteru

Potrebno je više snage za nešto popraviti nego izgraditi, za početi iznova nego početi, za pomiriti se nego za slagati se. To je snaga koju nam daje Bog, poručio je papa Franjo u tweetu u srijedu 21. kolovoza.

Papina poruka na Twitteru

U nesigurnosti koju osjećamo i u nama i oko nas, Bog nam daje sigurnost: Misli na nas, poručio je papa Franjo u tweetu u utorak 20. kolovoza.

Papina poruka na Twitteru

Danas se spominjemo svih hrabrih žena koje su izišle u susret svojoj braći i sestrama u teškoćama. Svaka je od njih znak Božje blizine i samilosti, istaknuo je papa Franjo u tweetu u ponedjeljak 19. kolovoza.

1 2 3 6