Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: tweet

Papine poruke na Twitteru

Zamolimo Oca da izlije svojega Duha na kršćanske bračne parove i obitelji da velikodušno otvore svoja vrata Kristu i svojoj braći i sestrama i tako daju autentično svjedočanstvo života vjere, nade i milosrđa, poručio je papa Franjo u tweetu u srijedu 13. studenoga.

Papina poruka na Twitteru

Mi, koji molimo Gospodina za kruh naš svagdašnji, moramo stati na kraj kulturi rasipanja. Rasipanje hrane pridonosi gladi i klimatskim promjenama, upozorio je papa Franjo u tweetu u ponedjeljak 11. studenoga.

Papina poruka na Twitteru

Dragi prijatelji, u mjesecu studenome pozvani smo moliti za mrtve. Povjerimo članove svojih obitelji, prijatelje, i poznanike Bogu, osobito u euharistiji, osjećajući ih blizima u duhovnom zajedništvu Crkve, pozvao je papa Franjo u tweetu u srijedu 6. studenoga.

Papina poruka na Twitteru

Ovih posljednjih listopadskih dana pozivam vas da molite krunicu za misiju Crkve danas, osobito za misionare i misionarke koji nailaze na posebno velike teškoće, pozvao je papa Franjo u tweetu u ponedjeljak 28. listopada.

Papina poruka na Twitteru

Pomolimo se da naše zajednice vide kako se svjedočenjem radosti kršćanskoga života širi poziv na svetost, pozvao je papa Franjo u tweetu 12. listopada.

Papa tijekom leta za Afriku pozvao novinare na molitvu za Bahame

Papa Franjo jutros je otputovao u Afriku, u pastoralni pohod Mozambiku, Madagaskaru i Mauricijusu. U zrakoplovu, tijekom leta, tradicionalni je pozdrav novinarima završio tražeći od njih da se mole za žrtve strašnoga uragana koji je pogodio Bahame.

Papine poruke na Twitteru

U nedjelju 1. rujna, na V. svjetski dan molitve za skrb o stvorenome, papa Franjo u tweetu je poručio: „Kucnuo je čas da ponovno otkrijemo svoj poziv djece Božje, braće i sestara, i čuvara stvorenoga. Na ovaj Svjetski dan molitve za skrb o stvorenome sve pozivam da se posvete molitvi“.

Papina poruka na Twitteru

Božja svjetlost prosvjetljuje one koji ju radosno dočekuju, poručio je papa Franjo u tweetu u utorak 27. kolovoza.

1 2 3 7