Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: twitter

Papa Franjo na Dan žena podsjetio na patnju i bol brojnih žena

Sveti Otac Franjo je na Međunarodni dan žena objavio poruku na svom Twitter korisničkom računu, @Pontifex, u kojoj se prisjeća patnje i boli tolikih žena, te pozvao da se ugledamo na Blaženu Djevicu Mariju, kako bismo u molitvi s njom ponovno pronašli svoj put.

Papina molitva za Ukrajinu na Twitteru

U poruci na društvenoj mreži Twitter, objavljenoj u petak, 4. ožujka na korisničkom računu @Pontifex, papa Franjo uputio je molitvu za prestanak rata u Ukrajini.

Papa poziva na darivanje lijekova

„Od danas do 14. veljače možete u bilo kojoj apoteci darivati lijekove za potrebite”, poručio je papa Franjo 8. veljače u tweetu na talijanskom jeziku.

Papin tweet o sv. Tereziji Avilskoj

Na Twitter računu Pontifex pape Franje na spomendan sv. Terzije od Isusa, u petak 15. listopada, objavljena je kratka poruka o toj naučiteljici Crkve.

Od 1. prosinca iz Hrvatske u Sjedinjene Države - bez viza

Svi hrvatski državljani će najkasnije od 1. prosinca moći putovati u SAD bez viza, ovo je završetak dugog puta pregovora i evaluacija, ali prije svega nastavak i jačanje strateškog partnerstva naših država, napisao je u utorak 28. rujna na svome službenom Twitter profilu potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova dr. sc. Davor Božinović.

Papa na Twitteru: Molitva je nužna za život

„Molitva je nužna za život: baš kao što ne možemo živjeti bez disanja, tako ne možemo biti kršćani bez molitve“, poručio je papa Franjo u petak 13. kolovoza na svom Twitter računu Pontifex.

1 2 3 8