Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: twitter

Papa tijekom leta za Afriku pozvao novinare na molitvu za Bahame

Papa Franjo jutros je otputovao u Afriku, u pastoralni pohod Mozambiku, Madagaskaru i Mauricijusu. U zrakoplovu, tijekom leta, tradicionalni je pozdrav novinarima završio tražeći od njih da se mole za žrtve strašnoga uragana koji je pogodio Bahame.

Papina poruka na Twitteru

S Bogom životni tereti ne naslanjaju se samo na naša ramena: Duh Sveti dolazi nam dati snagu, ohrabriti nas i nositi naš teret, tweetao je papa Franjo 17. kolovoza.

Papina poruka na Twitteru

Pomolimo se da Gospodin oslobodi sve žrtve trgovine ljudima i pomogne nam da djelotvorno odgovorimo na vapaje mnoštva naše braće i sestara kojima se niječe dostojanstvo i sloboda, pozvao je papa Franjo u tweetu u utorak 30. srpnja.

Papa: Zaštititi ljudska prava pomoraca i ribara

Uz Nedjelju mora koja se obilježava 14. srpnja papa Franjo na Twitteru je poručio da moli za pomorce i ribare i za njihove obitelji, te potaknuo sve da ulože sve napore kako bi se zaštitila i očuvala njihova ljudska prava.

Papina poruka na Twitteru

"Na ovaj Svjetski dan molitve za zvanja ujedinimo se u molitvi i molimo Gospodina da nam pomogne otkriti njegov plan ljubavi za naše živote i udijeli nam hrabrost da koračamo putem koji je od početka On izabrao za svakoga od nas", poručio je papa Franjo u tweetu u nedjelju 12. svibnja.

Papina poruka na Twitteru

„Gospodin traži svakoga, želi da svi osjete toplinu Njegove milosti i Njegove ljubavi“.

Papina poruka na Twitteru

Papa Franjo se u tweetu u srijedu 24. travnja spomenuo mučenika svih vremena, svjedoka Isusova uskrsnuća.

Papina poruka na Twitteru

Neka navještenje Gospodinova uskrsnuća učvrsti našu nadu i pretvori ju u konkretne čine ljubavi, poručio je 23. travnja papa Franjo na društvenoj mreži.

Papina poruka na Twitteru

Pogledaj raširene ruke Krista raspetoga i pusti Ga da te spasi. Misli o njegovoj krvi prolivenoj iz ljubavi i pusti da te pročisti. Na taj način možeš biti ponovno rođen, poručio je papa Franjo na društvenoj mreži na Veliki petak, 19. travnja.

Papina poruka na Twitteru

Korizma je vrijeme da ponovno otkrijemo naš put povratka životu. Gospodin je cilj našega putovanja u svijetu – ono mora biti usmjereno Njemu, poručio je papa Franjo na društvenoj mreži u subotu 6. travnja.

1 2 3 4