Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: twitter

Papa Franjo: Ženama treba povjeriti više službi i odgovornosti

Papa Franjo je na svom Twitter računu Pontifex, 27. listopada 2022., povodom početka dvodnevne konferencije „Puno lice čovječanstva: žene na čelu za pravedno društvo“ koju su u Parizu organizirali Stalna promatračka misija Svete Stolice pri UNESCO-u i Caritas Internationalis, ponovno potaknuo na zauzimanje da bi žene bile poštovanije, priznatije i uključenije, prenosi Vatican News.

Predsjednik Vlade Plenković čestitao novom predsjedniku HBK

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković primio je u srijedu 19. listopada novog predsjednika Hrvatske biskupske konferencije Dražena Kutlešu, zadarskog nadbiskupa Želimira Puljića te generalnog tajnika HBK Krunoslava Novaka.

Papa Franjo na Dan žena podsjetio na patnju i bol brojnih žena

Sveti Otac Franjo je na Međunarodni dan žena objavio poruku na svom Twitter korisničkom računu, @Pontifex, u kojoj se prisjeća patnje i boli tolikih žena, te pozvao da se ugledamo na Blaženu Djevicu Mariju, kako bismo u molitvi s njom ponovno pronašli svoj put.

Papina molitva za Ukrajinu na Twitteru

U poruci na društvenoj mreži Twitter, objavljenoj u petak, 4. ožujka na korisničkom računu @Pontifex, papa Franjo uputio je molitvu za prestanak rata u Ukrajini.

Papa poziva na darivanje lijekova

„Od danas do 14. veljače možete u bilo kojoj apoteci darivati lijekove za potrebite”, poručio je papa Franjo 8. veljače u tweetu na talijanskom jeziku.

Papin tweet o sv. Tereziji Avilskoj

Na Twitter računu Pontifex pape Franje na spomendan sv. Terzije od Isusa, u petak 15. listopada, objavljena je kratka poruka o toj naučiteljici Crkve.

1 2 3 8