Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: uhicenje

Talijanski biskup komentirao uhićenje šefa mafije

Biskup biskupije Cefalù na Siciliji i izaslanik Regionalnog ureda za socijalna pitanja, rad, pravdu, mir i zaštitu svega stvorenog mons. Giuseppe Marciante komentirao je uhićenje traženog bjegunca i šefa mafije Mattea Messine Denara, objavio je Vatican News.

Kardinal Parolin o uhićenju kardinala Zena

Papin državni tajnik kardinal Pietro Parolin u razgovoru s novinarima nakon skupa o papi Lucianiju, održanom na Papinskom sveučilištu Gregoriana, komentirao je uhićenje, u Hong Kongu, i puštanje na slobodu kardinala Zena, prenosi Vatican News 13. svibnja.

Uhićen osumnjičenik za provale i krađe iz crkvi u Igranama, Tučepima i Vepricu

Policijska uprava splitsko-dalmatinska priopćila je 10. siječnja 2021. da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad muškarcem prijavljenim za tri kaznena djela Teške krađe, dvije Teške krađe u pokušaju, jednu Krađu, od kojih se tri odnose na crkve, te kazneno djelo Izrade i nabavljanja oružja i sredstava namijenjenih počinjenju kaznenog djela.

U Etiopiji uhićeno sedamnaestero salezijanskih misionara

Sedamnaestero salezijanskih misionara uhićeno je u petak 5. studenoga, a šesnaestero članova osoblja Ujedinjenih naroda i njihovih obitelji u utorak 9. studenoga u Adis Abebi, glavnom gradu Etiopije u kojoj traje sukob pobunjenika i vlasti, izvijestio je Vatican News.

Bjelorusija: Posvećenje Bezgrešnom Srcu Marijinu i uhićenja svećenika

Nadbiskup Minska i Mohileva Tadeusz Kondrusiewicz pozvao je na molitvu predanja Bjelorusije Blaženoj Djevici Mariji na svetkovinu njezinoga Bezgrešnog začeća, a upravo 8. prosinca u Vitebsku je uhićen upravitelj mjesne rimokatoličke Župe sv. Vladislava p. Viktor Zhuk, DI, objavljeno je na mrežnim stranicama catholic.by i jezuici.pl.

Uhićena je Cecilia Marogna, Becciuova slovenska veza

Uhićena je Cecilia Marogna, 39-godišnja menadžerica iz Cagliarija koja je postala poznata zbog odnosa povjerenja s bivšim brojem dva vatikanskog Državnog tajništva kardinalom Angelom Becciuom, prenio je portal Fratellanza umana.