Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: un

Nadbiskup Homsa: Svijet dopušta umiranje sirijskog naroda

Sirijski katolički nadbiskup Homsa Jacques Mourad obratio se svjetskoj javnosti nakon što je početkom godine zbog nedostatka sredstava obustavljena pomoć Programa za hranu Ujedinjenih naroda Siriji, prenosi u utorak 9. siječnja Kathpress.

Primarni put evangelizacije – svjedočanstvo

Na redovnoj općoj audijenciji u srijedu, 22. ožujka papa Franjo nastavio je ciklus kateheza na zajedničku temu „Strast za evangelizacijom: vjernikov apostolski žar“. U središtu osme u nizu meditacije, koju donosimo u cijelosti, bila je tema "Primarni put evangelizacije – svjedočanstvo (usp. Evangelii nuntiandi)".

UN: Sastanak kardinala Parolina i Lavrova u New Yorku

Državni tajnik Svete Stolice kardinal Pietro Parolin i ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov razgovarali su na marginama rada Opće skupštine Ujedinjenih nacija u četvrtak 22. rujna 2022., izvještava Vatican News.

Libanonski vjerski poglavari s glavnim tajnikom UN-a

Maronitski patrijarh kardinal Bechara Rai i sunitski veliki muftija šeik Abdul Latif Derian susreli su se 20. prosinca u Bejrutu s glavnim tajnikom Ujedinjenih naroda Antonijom Guterresom i istaknuli nužnost dijaloga, prenosi agencija Kathpress.

1 2 3 4