Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: upisi

Na Hrvatskome katoličkom sveučilištu završili upisi u ljetnom upisnom roku

Na Hrvatskome katoličkom sveučilištu održani su u četvrtak 22. srpnja upisi u prvu godinu preddiplomskih sveučilišnih studija Povijesti, Povijesti (dvopredmetni), Sociologije, Sociologije (dvopredmetni), Psihologije, Komunikologije, Sestrinstva (redovni i izvanredni) i Integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Medicine.

U rujnu počinju upisi na Metropolitanski pastoralni institut u Rijeci

Za laike Riječke metropolije koji žele raditi na osobnoj vjerskoj izgradnji u teološkom i duhovnom smislu Metropolitanski pastoralni institut u Rijeci (MPI) u obrazovnoj godini 2021./2022. organizira pet seminara, a upisi će biti u rujnu, objavljeno je na mrežnoj stranici Riječke nadbiskupije.

Počeli upisi u Ljetnu školu teologije u Dubrovniku

Dubrovačka biskupija organizira Ljetnu školu teologije koja će se održati u Dubrovniku od 18. do 24. srpnja na temu „(A)politična vjera: kršćani u političkom prostoru“ uz renomirane predavače iz Europe i Amerike te sudjelovanje studentica i studenata teologije iz Jugoistočne Europe. Upisi za Ljetnu školu teologije 2021. otvoreni su od 11. do 31. svibnja.

Na HKS-u započinje izvođenje studija „Medicina“

Hrvatsko katoličko sveučilište (HKS) priopćilo je u četvrtak 6. svibnja da će u akademskoj godini 2021./2022. započeti s izvođenjem Integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija „Medicina“.

HKS: Raspisan natječaj za upis na I. godinu preddiplomskih sveučilišnih studija

Hrvatsko katoličko sveučilište (HKS) raspisalo je natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih sveučilišnih studija Komunikologija, Povijest, Povijest (dvopredmetni), Psihologija, Sestrinstvo, Sociologija i Sociologija (dvopredmetni) u akademskoj godini 2021./2022., piše u prioćenju HKS-a dostavljenom u srijedu 23. prosinca.

Upisi na Hrvatskome katoličkom sveučilištu

Na Hrvatskome katoličkom sveučilištu u utorak, 21. srpnja provedeni su upisi u prvu godinu preddiplomskih sveučilišnih studija Povijest (jednopredmetni), Povijest (dvopredmetni), Sociologija (jednopredmetni), Sociologija (dvopredmetni), Psihologija, Komunikologija i Sestrinstvo (redovni i izvanredni) za akademsku godinu 2020./2021.