Budi dio naše mreže
Izbornik

Školski programi u Katoličkom školskom centru „Don Bosco“ u Žepču

Žepče (IKA)

Donosimo školske programe za školsku godinu 2024./2025. Katoličkoga školskog centra „Don Bosco“ Žepče koji je dio Sustava katoličkih škola za Europu i jedan od ukupno sedam katoličkih centara u Bosni i Hercegovini.

Ovu odgojno-obrazovnu ustanovu vode salezijanci Hrvatske salezijanske provincije sa sjedištem u Zagrebu. U radu odgojna zajednica se nadahnjuje evanđeoskim vrijednostima i don Boscovim preventivnim sustavom čiji su temelji vjera, razum i ljubaznost.

U sastavu Katoličkog školskog centra „Don Bosco“ Žepče djeluju Gimnazija, Tehničko-obrtnička škola, Učenički dom i Oratorij, a nastava se izvodi na hrvatskom jeziku.

U školskoj godini 2024./2025. učenicima se uz ustaljeni program opće gimnazije (https://youtu.be/2CMGexmoBEw ) nudi i program prirodoslovne (https://youtu.be/rlQyywlkuAU ) i jezične gimnazije (https://youtu.be/uiNsymwovW4 ).

Tehničko-obrtnička škola za sljedeću školsku godinu u ponudi ima četverogodišnja zvanja:

Od trogodišnjih zanimanja u ponudi su:

Škole posjeduju stručan kadar, moderno opremljene školske laboratorije, radionice i ogledne poljoprivredne površine, a moderno opremljen učenički dom (https://youtu.be/cnkwRKfGHGc ) nudi mogućnost smještaja za učenike koji dolaze iz drugih mjesta domovine i svijeta.

Sve potrebne informacije mogu se dobiti na sljedećim kontaktima: tel. 00387/32/888 700 – tajništvo škole, mob. 00387/63/449 970 – don Ivan Širić (ravnatelj).

Mrežna stranica Centra: www.kscdonbosco.ba

Facebook: KŠC Don Bosco Žepče (https://www.facebook.com/profile.php?id=100057238938921&locale=hr_HR )

Instagram: kscdonboscozepce (https://www.instagram.com/kscdonboscozepce/ )

Youtube: KŠC “Don Bosco” Žepče (https://www.youtube.com/@kscdonboscozepcebih )