Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zepce

Deseti Križni put hrvatskog ranjenika

Četvrte subote u korizmi u Žepču u BiH upriličen je Križni put hrvatskog ranjenika koji je nastao iz želje zahvaliti za život i spašavanje onih koji su u žepačkom kraju bili ranjeni u posljednjem ratu i uspjeli stići do bolnice, gdje im je ukazana pomoć, objavio je portal Katoličkog tjednika Nedjelja.

Salezijanci otvaraju učenički dom u Žepču

Salezijanci u Žepču završavaju izgradnju učeničkog doma u sklopu projekta Katoličkog školskog centra „Don Bosco“ te će od školske godine 2020./2021. primati učenike srednjoškolce koji će u njemu stanovati i pohađati neku od škola u KŠC-u, ili pak Glazbenu ili neku drugu školu u Žepču.

Katolički školski centar u Žepču proslavio svetkovinu nebeskog zaštitnika sv. Ivana Bosca

Katolički školski centar Don Bosco u Žepču proslavio je 31. siječnja svečanim misnim slavljem i akademijom dan svog nebeskog zaštitnika i utemeljitelja salezijanske družbe sv. Ivana Bosca te dvadeset godina od početka rada Tehničko-obrtničke škole. Misno slavlje u žepačkoj župnoj crkvi Sv. Antuna Padovanskog predslavio je vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić u koncelebraciji s provincijalom Hrvatske salezijanske provincije don Tihomirom Šutalom, 16 svećenika i dvojicom đakona.

Blagdan Marije Pomoćnice kršćana u KŠC “Don Bosco” u Žepču

Blagdan Marije Pomoćnice kršćana proslavljen je u petak 24. svibnja u Katoličkom školskom centru “Don Bosco” u Žepču. Euharistijsko slavlje u školskoj kapelici je predvodio ravnatelj Centra don Milan Ivančević, a sudjelovali su učenici i djelatnici Centra te školski zbor pod ravnanjem profesora Siniše Markanovića.