Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ured-hbk-za-zivot-i-obitelj

Hrvatski predstavnici na X. svjetskom susretu obitelji u Rimu

O X. svjetskom susretu obitelji, na kojem sudjeluju i predstavnici Hrvatske biskupske konferencije te Biskupske konferencije BiH, za Aktualno Hrvatskoga katoličkog radija govorio je u utorak 21. lipnja voditelj ureda HBK za život i obitelj dr. Petar-Krešimir Hodžić.

VIDEO Predstavljen videospot pjesme „U zagrljaju vrimena“

Videospot pjesme „U zagrljaju vrimena“ snimljene u sklopu inicijative „Zagrlimo starije pjesmom“ Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za život i obitelj predstavljen je u srijedu 21. srpnja u Domu za starije i nemoćne osobe „Kuća svetog Franje“ u Odri.

Argumenti: Bake i djedovi kao jamstvo obiteljske povezanosti

Zašto je papa Franjo u Crkvu uveo Svjetski dan djedova, baka i starijih osoba te kakva je veza baka i djedova s njihovim unucima neka su od pitanja o kojima su u Argumentima Hrvatskoga katoličkog radija u ponedjeljak 19. travnja razgovarali voditelj Ureda Hrvatske biskupske konferencije za život i obitelj dr. Petar-Krešimir Hodžić, katolički spisatelj Stjepan Lice i ravnateljica Centra za djecu, mlade i obitelj u Velikoj Gorici Sanda Puljiz Vidović.

Započela Velika devetnica "Hrvatska moli za život"

Vijeće Hrvatske biskupske konferencije za život i obitelj ponovo poziva na uključivanje u Veliku devetnicu, od svetkovine Blagovijesti 25. ožujka do svetkovine Božića 2021. godine, svakog 25. dana u mjesecu.