Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ured-za-pastoral-mladih-zagrebacke-nadbiskupije

Okićen bor ispred zagrebačke katedrale

Uoči svetkovine Rođenja Gospodinova, u petak 22. prosinca okićen je bor na trgu ispred Zagrebačke katedrale. Kićenje bora uslijedilo je nakon misnoga slavlja u Bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca koje je predvodio zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško, u koncelebraciji s rektorom katedrale mons. Zlatkom Korenom.

Otvorene prijave za Svjetski dan mladih u Lisabonu

Ured za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije, u suradnji s Uredom za pastoral mladih Varaždinske biskupije, organizira hodočašće i sudjelovanje mladih na Svjetskom danu mladih, koji se od 1. do 6. kolovoza održava u Lisabonu.

Zagrebačka nadbiskupija: Započeo ciklus Temeljne formacije animatora

Novi ciklus Temeljne formacije animatora u Zagrebačkoj nadbiskupiji, u organizaciji nadbiskupijskog Ureda za pastoral mladih, započeo je vikend-susretom u subotu 26. i nedjelju 27. studenoga u samostanu sestara karmelićanki Božanskog Srca Isusova u Hrvatskom Leskovcu, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Kardinal Bozanić susreo se s mladima u Malom Lošinju

U Domu sv. Martina u Malom Lošinju zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić susreo se u subotu 20. kolovoza s mladima Zagrebačke nadbiskupije koji sudjeluju u ljetnom programu u organizaciji nadbiskupijskog Ureda za pastoral mladih.

Okićen bor ispred zagrebačke katedrale

Uoči svetkovine Božića, u srijedu 22. prosinca, u organizaciji Ureda za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije okićen je bor na trgu ispred zagrebačke katedrale.

U Malom Lošinju završeni susreti mladih Zagrebačke nadbiskupije

U ponedjeljak 2. kolovoza godine završeni su susreti mladih u Malom Lošinju, ovoga ljeta mladi Zagrebačke nadbiskupije u dva su termina promišljali o temama povezanim s brakom i obitelji pod geslom Ljubav usprkos svemu, koje je uzeto iz pobudnice pape Franje Amoris Laetitia, izvijestio je Ured za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije.

1 2