Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ured-zagrebacke-nadbiskupije-za-vjeronauk-u-skoli

Ured Zagrebačke nadbiskupije za vjeronauk u školi predvodi superviziju za vjeroučitelje

Savjetnica u Uredu Zagrebačke nadbiskupije za vjeronauk u školi univ. spec. act. soc. Ivanka Petrović već niz godina vodi superviziju s manjom skupinom vjeroučitelja (do deset sudionika), a prvi, uvodni, susret za supervizante održan je 5. studenoga na kojem je voditeljica opisala supervizijski rad koji će se kroz školsku godinu 2021./2022. održavati jednom mjesečno.

Susret vjeroučitelja početnika i apsolvenata

Susret je organizirao Ured Zagrebačke nadbiskupije za vjeronauk u školi u svrhu pripreme mladih vjeroučitelja za rad u školi i u razredu, a radionica je održana 20. listopada s početkom u 16 sati u prostorijama Ureda za vjeronauk (Zagreb, Branjugova 1).

Vjeroučitelji o istraživačkom učenju

Stručni skup "Istraživačko učenje u nastavi Katoličkog vjeronauka" za vjeroučitelje Zagrebačke nadbiskupije u osnovnim i srednjim školama održan je 20. svibnja u prostorijama Ureda Zagrebačke nadbiskupije za vjeronauk u školi.

Vjeroučitelji dijele

U promijenjenim uvjetima odgoja i obrazovanja vjeroučitelji su pozvani, kao i svi nastavnici, pronalaziti nove načine motiviranja učenika i prenošenja vjeronaučnih sadržaja.