Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: varazdin

Proslava Gospe Lurdske i Dana bolesnika u kapucinskoj crkvi u Varaždinu

Na blagdan Gospe Lurdske i Svjetski dan bolesnika u nedjelju, 11. veljače, misu u kapucinskoj crkvi Presvetog Trojstva u Varaždinu predvodio je varaždinski biskup Bože Radoš u zajedništvu s redovnicima i svećenicima gradskih i okolnih župa, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Proslava sv. Lucije u Župi sv. Josipa u Varaždinu

Povodom spomendana sv. Lucije, zaštitnice slijepih i slabovidnih osoba, Povjerenstvo za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije, na čelu s povjerenikom vlč. Leonardom Šardijem, organiziralo je duhovni susret u srijedu 13. prosinca u Župi sv. Josipa u Varaždinu, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Proslavljena 125. obljetnica dolaska sestara milosrdnica u Varaždin

Družba sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskog - Zagreb proslavila je 125. obljetnicu dolaska u Varaždin svečanim euharistijskim slavljem u nedjelju 19. studenog u crkvi Dobrog Pastira u Varaždinu, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

U Varaždinu pokopan fra Celzo Vlahović

Sprovodni obredi i misa zadušnica za pokojnog člana Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda fra Celzu Vlahovića slavljeni su u ponedjeljak 6. studenoga u Varaždinu, izvijestili su iz Provincije.

1 2 3 13