Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: velika-poboznost-sv-josipu

Treća srijeda Velike pobožnosti svetom Josipu u Nacionalnom svetištu u Karlovcu

Treću srijedu Velike pobožnosti svetom Josipu, 31. siječnja, hodočasnike su u Nacionalno svetište svetog Josipa u Karlovcu predvodili župljani Blažene Djevice Marije Snježne - Kamensko. Misu je vodio prof. dr. sc. Franjo Podgorelec OCD, karmelićanin u koncelebraciji sa fr. Ivanom Šarićem OSSPE, provincijalom pavlina i župnikom Kamenskog, te mons. Antunom Senteom, ml. rektorom Josipova svetišta.

Druga srijeda Velike pobožnosti svetom Josipu

Drugu srijedu Velike pobožnosti svetom Josipu 25. siječnja misno slavlje u Josipovu svetištu u Karlovcu predvodio je vlč. Duje Kurtović, župnik Župe svetog Franje Ksaverskog iz karlovačkog naselja Švarča, a vjeru je svjedočio prof. dr. Vladimir Lončarević.

Karlovac: Prva srijeda Velike pobožnosti svetom Josipu

Prve srijede Velike pobožnosti svetom Josipu u Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu, 18. siječnja misno slavlje predvodio je preč. Dražen Karačić, karlovački dekan i župnik Presvetog Srca Isusova, a o zagovoru svetog Josipa posvjedočio je bračni par Josip i Paula Vučko.

Karlovac: Profesionalni vojnik poručio da je krunica najjače oružje

Misno slavlje i pobožnost svetom Josipu u srijedu 1. lipnja 2022. u Hrvatskom nacionalnom svetištu sv. Josipa u Karlovcu predvodio je rektor mons. Antun Sente, a svjedočio je umirovljeni časnik Hrvatske vojske Werner Ilić koji je ove godine preveslao Atlantski ocean.

Bog ima obzira prema našim obzirima

Pobožnosti i misno slavlje srijedom u Hrvatskom nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu 27. travnja predvodio je rektor mons. Antun Sente.

Velika pobožnost svetom Josipu

Pročelnik Odjela za komunikologiju Hrvatskoga katoličkog sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Jerko Valković u srijedu 13. travnja predvodio je veliku pobožnost sv. Josipu u svečevu Nacionalnom svetištu u Karlovcu.

Sesvećani hodočastili sv. Josipu

U sklopu Velike pobožnosti sv. Josipu 30. ožujka u svečevu nacionalnom svetištu u Karlovcu misno slavlje predvodio je vlč. Leopold Ćurčić, župni vikar u župi Svih Svetih u Sesvetama, a vjeru je svjedočio član sesvetskog zbora mladih Mario Krajačić.

Bit svetosti jest dopustiti da te Bog promijeni

Župljani župa sv. Ivana Krstitelja iz Rečice i sv. Ane iz Lobora, predvodili su hodočasnike koji su na devetu srijedu, 16. ožujka, sudjelovali na Velikoj pobožnosti svetom Josipu u njegovu Nacionalnom svetištu u Karlovcu.

1 2