Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: veliki-kancelar

Završena obnova Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Zagrebu

U organizaciji Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u ponedjeljak 13. studenoga održana je konferencija za medije na kojoj je službeno objavljen završetak radova obnove nakon potresa i povratak djelatnosti KBF-a u zgradu sjedišta.

Mario Bernadić preuzeo službu dekana KBF-a u Sarajevu

Na prvoj redovnoj sjednici Fakultetskog vijeća Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Sarajevu, u ponedjeljak 2. listopada 2023. vlč. izv. prof. dr. Mario Bernadić svečano je preuzeo službu dekana KBF-a.

Veliki kancelar KBF-a u Splitu susreo se s Upravom Fakulteta

Apostolski upravitelj Splitsko-makarske nadbiskupije i veliki kancelar Katoličkoga bogoslovnoga fakulteta Sveučilišta u Splitu Želimir Puljić pohodio je u utorak 11. srpnja, na blagdan sv. Benedikta, splitski KBF te se susreo s Upravom Fakulteta.

Pozdravna riječ kardinala Bozanića prigodom Dana KBF-a

Veliki kancelar Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu kardinal Josip Bozanić uputio je pozdravnu riječi prigodom proslave Dana KBF-a u četvrtak 11. ožujka 2021. u dvorani „Vijenac“ Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta u Zagrebu.

Mons. Kutleša novi Veliki kancelar KBF-a u Splitu

Splitsko-makarski nadbiskup koadjutor Dražen Kutleša preuzeo je službu Velikog kancelara Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu, objavljeno je na stranici fakulteta 8. rujna.