Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: verbum

Predstavljena knjiga „Granice“

U prostorijama nakladne kuće Verbum u petak, 29. studenoga predstavljena je knjiga "Granice" - Kada reći "da", kako reći "ne" i preuzeti nadzor nad svojim životom, a knjigu je predstavio mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladne kuće Verbum.

„Najljepše priče iz Evanđelja“ pape Franje

U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u četvrtak 31. listopada knjigu Najljepše priče iz Evanđelja predstavili su dr. sc. Miro Radalj i mr. sc. Petar Balta, direktor i glavni urednik te nakladne kuće.

Objavljena Velika Biblija u stripu

Cjelovita i privlačna sadržaja 'Velika Biblija u stripu' svjetski poznatoga crtača stripova Sergia Cariella osvojila je čitatelje svih generacija postavši međunarodni bestseler preveden na gotovo stotinu jezika i prodan u više od milijun primjeraka. Ova knjiga ujedno je dobitnica nagrade za kršćansku knjigu godine.

Verbum na Međunarodnim danima katoličkog nakladništva u Rimu

U Rimu će se od 26. do 29. lipnja u organizaciji vatikanskoga Dikasterija za komunikacije, prvi put održati Međunarodni dani katoličkog nakladništva koji će okupiti više od pedeset vodećih katoličkih nakladnika iz raznih zemalja, a među pozvanima je i nakladnička kuća Verbum, koja će biti jedini hrvatski predstavnik na tom skupu.

Predstavljena knjiga „Ljekaruša fra Jure Marčinkovića”

U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u četvrtak, 6. lipnja predstavljena je knjiga „Ljekaruša fra Jure Marčinkovića”. Knjigu su predstavili Miro Radalj i Petar Balta, direktor i glavni urednik nakladne kuće Verbum.

Predstavljena nova knjiga pape Franje "Deset zapovijedi"

U prostorijama nakladne kuće Verbum u Splitu na konferenciji za medije u četvrtak, 9. svibnja predstavljena je knjiga "Deset zapovijedi", a knjigu su predstavili dr. sc. Miro Radalj i mr. sc. Petar Balta, direktor i glavni urednik nakladne kuće Verbum.

1 2 3