Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: verbum

Kršćanska sadašnjost i Verbum na Interliberu

Katoličke nakladničke kuće Kršćanska sadašnjost i Verbum sudjeluju na 43. međunarodnom sajmu knjige „Interliber“ koji se održava od 9. do 14. studenoga 2021. na Zagrebačkom velesajmu.

FELJTON Torinsko platno i Veo iz Manoppella kao dokazi smrti i uskrsnuća Isusa Krista (5/6)

U pretposljednjem, petom, dijelu feljtona o dvije zasigurno najpoznatije katoličke relikvije, Torinskom platnu i Svetom Licu na velu iz Manoppella – koji objavljujemo na mrežnim stranicama Hrvatske katoličke mreže (HKM) i Informativne katoličke agencije (IKA) – spomenute Isusove relikvije obrađujemo kroz intervju s poznatim hrvatskim novinarom (i prevoditeljem) Goranom Andrijanićem (50).

Predstavljena knjiga „Želim ti osmijeh“ pape Franje

Nakladnička kuća Verbum je u utorak 30. ožujka na konferenciji za medije predstavila knjigu „Želim ti osmijeh". Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

Otvorena nova Verbumova knjižara u Vinkovcima

Nakladnička kuća Verbum otvorila je u petak, 19. veljače svoju novu knjižaru u Vinkovcima na adresi Vladimira Nazora 9, a koju je prilikom otvorenja blagoslovio fra Martin Dretvić.

1 2 3 6