Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: verbum

Objavljena Velika Biblija u stripu

Cjelovita i privlačna sadržaja 'Velika Biblija u stripu' svjetski poznatoga crtača stripova Sergia Cariella osvojila je čitatelje svih generacija postavši međunarodni bestseler preveden na gotovo stotinu jezika i prodan u više od milijun primjeraka. Ova knjiga ujedno je dobitnica nagrade za kršćansku knjigu godine.

Verbum na Međunarodnim danima katoličkog nakladništva u Rimu

U Rimu će se od 26. do 29. lipnja u organizaciji vatikanskoga Dikasterija za komunikacije, prvi put održati Međunarodni dani katoličkog nakladništva koji će okupiti više od pedeset vodećih katoličkih nakladnika iz raznih zemalja, a među pozvanima je i nakladnička kuća Verbum, koja će biti jedini hrvatski predstavnik na tom skupu.

Predstavljena knjiga „Ljekaruša fra Jure Marčinkovića”

U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u četvrtak, 6. lipnja predstavljena je knjiga „Ljekaruša fra Jure Marčinkovića”. Knjigu su predstavili Miro Radalj i Petar Balta, direktor i glavni urednik nakladne kuće Verbum.

Predstavljena nova knjiga pape Franje "Deset zapovijedi"

U prostorijama nakladne kuće Verbum u Splitu na konferenciji za medije u četvrtak, 9. svibnja predstavljena je knjiga "Deset zapovijedi", a knjigu su predstavili dr. sc. Miro Radalj i mr. sc. Petar Balta, direktor i glavni urednik nakladne kuće Verbum.

Predstavljena nova knjiga pape Franje „Politika i društvo” – Papa bez filtera!

Nakladna kuća Verbum predstavila je na konferenciji za medije održanoj u Splitu u četvrtak, 21. ožujka, novu knjigu pape Franje „Politika i društvo”. U knjizi razgovora 'Politika i društvo' Papa se otvoreno i s puno humora izjašnjava o temama koje su od velike važnosti za svakog čovjeka: ekonomskoj nejednakosti, globalizaciji i kulturnoj raznolikosti, fundamentalizmu, sekularizmu, dijalogu između kršćana i ateista, o tradiciji, modernosti, obitelji, perspektivama mladih, običajima, europskomu identitetu itd.

1 2 3