Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vijece-hbk-za-katehizaciju-i-novu-evangelizaciju

Zagreb: Održava se pastoralno-katehetski kolokvij za svećenike

U organizaciji Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za kler i Vijeća HBK za katehizaciju i novu evangelizaciju, 28. veljače i 1. ožujka u Nadbiskupijskome pastoralnom institutu održava se 10. pastoralno-katehetski kolokvij za svećenike s temom „Svećenik pred izazovima antropološke preobrazbe / Vjera – kultura – komunikacija“.

Pozdrav nadbiskupa Đure Hranića na Katehetskoj zimskoj školi

Đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić, predsjednik Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za katehizaciju i novu evangelizaciju uputio je 20. veljače pozdravni govor na početku Katehetske zimske škole za vjeroučiteljice i vjeroučitelje u osnovnim školama u Nadbiskupskom pastoralnom institutu u Zagrebu. Njegovo obraćanje prenosimo u cijelosti.

Nova evangelizacija za novo vrijeme

Poruka predsjednika Vijeća HBK za katehizaciju i novu evangelizaciju đakovačko-osječkog nadbiskupa Đure Hranića na početku školske i katehetske godine 2022./2023.

Pozdrav nadbiskupa Hranića na početku Katehetske škole

Predsjednik Vijeća HBK za katehizaciju i novu evangelizaciju đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić uputio je pozdrav na početku Katehetske ljetne škole za vjeroučitelje osnovnih škola koja se o temi „Bliskost Riječi u nastavi na daljinu – O govornim kompetencijama u online nastavi“ održava online 30. i 31. kolovoza u organizaciji Nacionalnoga katehetskog ureda Hrvatske biskupske konferencije i Agencije za odgoj i obrazovanje.

Pozdrav nadbiskupa Hranića na početku Katehetske škole

Predsjednik Vijeća HBK za katehizaciju i novu evangelizaciju đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić uputio je pozdrav na početku Katehetske škole za vjeroučitelje i vjeroučiteljice u srednjim školama (26. i 27. kolovoza 2021.) koja se održava online o temi „Dimenzije kršćanske antropologije u dijalogu s današnjicom i u perspektivi odgoja“.

1 2