Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vijece-hbk-za-nauk-vjere

Održana sjednica Vijeća HBK za nauk vjere

Sjednica Vijeća za nauk vjere Hrvatske biskupske konferencije održana je u ponedjeljak 18. ožujka 2024. u sjedištu HBK u Zagrebu, pod predsjedanjem predsjednika Vijeća, sisačkog biskupa Vlade Košića.

Održana sjednica Vijeća HBK za nauk vjere

Redovita sjednica Vijeća HBK za nauk vjere pod predsjedanjem sisačkog biskupa mons. dr. sc. Vlade Košića, održana je u četvrtak 9. lipnja u sjedištu Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu.

Komisija za nauk vjere BK BiH preuzela dokument Vijeća HBK za nauk vjere: Karizmatski pokret i obnova u Duhu u Katoličkoj Crkvi

Dopisom br. 121/2021, koji je 17. svibnja u Sarajevu potpisao predsjednik Komisije za nauk vjere Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine Tomo Vukšić, nadbiskup koadjutor vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH, preuzet je i za područje BK BiH dokument Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za nauk vjere pod naslovom „Karizmatski pokret i obnova u Duhu u Katoličkoj Crkvi“.

Održana sjednica Vijeća HBK za nauk vjere

Redovita sjednica Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za nauk vjere pod predsjedanjem sisačkog biskupa mons. dr. Vlade Košića održana je u četvrtak, 11. ožujka 2021., u sjedištu Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu, izvijestio je Tiskovni ured HBK.

Održana sjednica Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za nauk vjere

Redovita sjednica Vijeća Hrvatske biskupske konferencije (HBK) za nauk vjere pod predsjedanjem predsjednika sisačkog biskupa mons. dr. sc. Vlade Košića održana je u petak 20. studenoga u sjedištu Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu. Sjednici su, uz predsjednika mons. Košića, nazočili prof. dr. sc. Željko Tanjić, prof. dr. sc. Mladen Parlov, prof. dr. sc. Tonči Matulić, prof. dr. sc. Mijo Nikić i doc. dr. sc. s. Valerija Kovač.

1 2