Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vijece-za-obitelj-bk-bih

Biskup Semren predvodio misu uoči 5. obiteljskog dana u BiH

Predsjednik Vijeća za obitelj Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine banjolučki pomoćni biskup Marko Semren u zajedništvu s predsjednikom BK BiH vrhbosanskim nadbiskupom metropolitom Tomom Vukšićem i umirovljenim vrhbosanskim nadbiskupom metropolitom kardinalom Vinkom Puljićem, u subotu 30. srpnja u župnoj crkvi Svete Obitelji u Kupresu predvodio je misu uoči 5. obiteljskog dana u Bosni i Hercegovini i 2. svjetskog dana djedova, baka i starijih osoba, izvijestila je KTA.

Propovijed biskupa Semrena u Kupresu

Misu uoči 5. obiteljskog dana u Bosni i Hercegovini i 2. svjetskog dan djedova, baka i starijih osoba u subotu, 30. srpnja 2022. u crkvi Svete Obitelji u Kupresu predvodio je predsjednik Vijeća za obitelj Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine banjolučki pomoćni biskup Marko Semren čiju homiliju prenosimo u cijelosti.

Poruka biskupa Semrena za Dan života 2021.

Predsjednik Vijeća za obitelj Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine banjolučki pomoćni biskup Marko Semren uputio Poruku za Dan života koji se obilježava u nedjelju 7. veljače 2021., pod naslovom »Zaštita života i pravo na život od začeća do biološke smrti«.