Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vijenac

Obilježena 20. obljetnica pješačenja Domagoja Pejića od Zagreba do Rima

Dvadeseta obljetnica pješačenja od Zagreba do Rima voditelja i novinara Hrvatskoga katoličkog radija Domagoja Pejića obilježena je u četvrtak 18. travnja u Dvorani „Vijenac“ Nadbiskupijskog pastoralnog instituta u Zagrebu. Programom je ujedno obilježena i 19. obljetnica smrti Karola Wojtyłe.

Otvoren 11. pastoralno-katehetski kolokvij za svećenike

Jedanaesti pastoralno-katehetski kolokvij za svećenike s temom „Idi pa i ti čini tako (Lk, 10,37) – Crkva ususret osobama s invaliditetom i njihovim obiteljima“ otvoren je u utorak 5. ožujka 2024. u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu.

Zaključena Katehetska zimska škola

Katehetska zimska škola za vjeroučiteljice i vjeroučitelje u osnovnim školama održana je u ponedjeljak 19. i utorak 20. veljače 2024. u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu, u organizaciji Nacionalnoga katehetskog ureda Hrvatske biskupske konferencije i Agencije za odgoj i obrazovanje.

Predavanje vlč. doc. dr. Singboa na Katehetskoj zimskoj školi

Vlč. doc. dr. Odilon-Gbènoukpo Singbo je drugoga dana Katehetske zimske škole za vjeroučiteljice i vjeroučitelje u osnovnim školama, u utorak 20. veljače 2024., u dvorani „Vijenac“ Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta u Zagrebu, održao predavanje „Novi bioetički izazovi u obrazovnom sustavu: Od razlučivanja do ispravnog djelovanja“.

Predavanje dr. sc. Carti na Katehetskoj zimskoj školi

Dr. sc. Dajana s. Marta Carti održala je predavanje o temi „Bioetičke teme u perspektivi relacijske antropologije“ na Katehetskoj zimskoj školi za vjeroučitelje u osnovnim školama u ponedjeljak 19. veljače 2024. godine u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu.

Predavanje prof. dr. Matulića na Katehetskoj zimskoj školi

Prof. dr. don Tonči Matulić održao je predavanje o temi „Obzorje otkupljenja. Kršćanski moral između neba i zemlje“ na Katehetskoj zimskoj školi za vjeroučitelje u osnovnim školama u ponedjeljak 19. veljače 2024. godine u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu.

Svećenici u službi u Zagrebačkoj nadbiskupiji čestitali Božić nadbiskupu Kutleši

Božićno čestitanje svećenika u službi u Zagrebačkoj nadbiskupiji zagrebačkom nadbiskupu Draženu Kutleši održano je u srijedu 20. prosinca 2023. u dvorani Vijenac Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta u Zagrebu. Susretu su nazočili i umirovljeni zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić te zagrebački pomoćni biskupi Ivan Šaško i Mijo Gorski.

1 2 3 5