Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vinkovci

U Vinkovcima počela pobožnost „13 utoraka sv. Antunu”

Pobožnost „13 utoraka sv. Antunu" započela je u utorak 14. ožujka u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Vinkovcima. Misu prvoga utorka predvodio je provincijalni ministar Hrvatske provincije franjevaca konventualaca, donedavni gvardijan vinkovačkog samostana sv. Antuna, fra Miljenko Hontić.

Spomen žrtava Domovinskoga rata Vinkovaca i Vukovara

Na uočnicu Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, u četvrtak 17. studenoga, večernje euharistijsko slavlje u središnjoj vinkovačkoj crkvi Sv. Euzebija i Poliona za sve žrtve Domovinskoga obrambenog rata Vinkovaca i Vukovara, predvodio je domaći župnik Florijan Kvetek.

Susret mladih srijedom u Vinkovcima o iskrivljenim slikama o Bogu

Treći susret mladih srijedom u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Vinkovcima održan je 8. studenog. Susret je započeo misom koju je animirao zbor mladih, a potom je održan susret pod nazivom: “Bog u kojeg ne vjerujem“, s naglaskom na iskrivljene slike o Bogu.

Scenski prikaz "Ljubav sv. Klare" u Vinkovcima

Petog dana Izložbe „Vještičarstvo – bajka ili stvarnost“ postavljene u crkvi sv. Ilije na Meraji u Vinkovcima, 30. listopada, mladi iz Svetog Ivana Zeline izveli su igrokaz „Ljubav sv. Klare“.

Otvorenjem izložbe započeli susreti mladih srijedom u Vinkovcima

Susreti mladih srijedom (SMS) u crkvi sv. Antuna Padovanskoga u Vinkovcima, koje animira fra Josip Blažević s Vinkovačkom evangelizacijskom zajednicom (VEZ) sv. Antuna, započeo je otvorenjem edukativno-evangelizacijske izložbe pod nazivom: „Kod vračare u En Doru: Vještičarstvo – bajka ili stvarnost?!” u crkvi sv. Ilije na Meraji.

1 2 3 9