Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vinkovci

Koncert ansambla Acoustic Project Strings u Vinkovcima

U organizaciji Ogranka Matice hrvatske u Vinkovcima, a u sklopu XXVIII. sezone Vinkovačke glazbene scene srijedu, 15. lipnja, nakon večernje svete mise, koju je u crkvi Sv. Euzebija i Poliona predvodio domaći župnik Damir Stanić, koncert je održao Ansambl Acoustic Project Strings.

Misa za Domovinu u Vinkovcima

U prigodi proslave Dana državnosti Republike Hrvatske i Dana hrvatskih branitelja grada Vinkovaca, svečanu euharistiju u vinkovačkoj crkvi sv. Euzebija i Poliona u ponedjeljak 30. svibnja, predslavio je domaći župnik Damir Stanić.

Proslava župne svetkovine sv. Euzebija i Poliona u Vinkovcima

Središnja vinkovačka Župa sv. Euzebija i Poliona na sedmu vazmenu nedjelju 29. svibnja, proslavila je svoje nebeske zaštitnike, a središnje euharistijsko slavlje predvodio je kancelar Biskupskog ordinarijata u Srijemskoj Mitrovici preč. Tomislav Lasić.

Misa u povodu 31. obljetnice osnutka 109. brigade ZNG-a Vinkovci

U sklopu obilježavanja 31. obljetnice osnutka 109. brigade Zbora narodne garde (ZNG-a) Vinkovci, u središnjoj vinkovačkoj crkvi Sv. Euzebija i Poliona u subotu, 28. svibnja, misno slavlje za 202 poginulih i 12 nestalih pripadnika te brigade i za sve one koji su u poslijeratnom razdoblju preminuli od posljedica Domovinskoga obrambenoga rata, predvodio je kapelan Policijske kapelanija „Sv. Euzebije i Polion“ Policijske uprave vukovarsko-srijemske Ivan Begović.

Predbožićna duhovna obnova za mlade u Vinkovcima

U sklopu adventskog programa pripreme za Božić, u samostanskoj crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Vinkovcima, franjevaca konventualaca, u srijedu 22. prosinca održana je predbožićna duhovna obnova za mlade grada Vinkovaca i okolice.

1 2 3 7