Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-damir-ocvirk

Nadbiskup Kutleša predvodio misno slavlje svetkovine sv. Josipa na Trešnjevki

Zagrebački nadbiskup mons. Dražen Kutleša predvodio je euharistijsko slavlje svetkovine sv. Josipa u istoimenoj Župi na zagrebačkoj Trešnjevki u utorak 19. ožujka. Koncelebrirali su biskupski vikar za pastoral i kancelar Nadbiskupskog duhovnog stola preč. Marko Kovač, župnik vlč. Damir Ocvirk, župni vikar vlč. Mate Cikoja, nadbiskupski tajnik vlč. Andrija Miličević te svećenici Trešnjevačkog dekanata, prenosi Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Krašić: Četvrti dan devetnice uoči Stepinčeva

Euharistijsko slavlje četvrtoga dana devetnice uoči blagdana bl. Alojzija Stepinca, u nedjelju 4. veljače 2024. godine u krašićkoj Župi Presvetoga Trojstva, predvodio je župnik Župe sv. Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci vlč. Damir Ocvirk.

Biskup Gorski predvodio misu zadušnicu za preminulog vlč. Ivana Damjanovića

Pomoćni zagrebački biskup Mijo Gorski predvodio je u ponedjeljak 6. veljače u Župi sv. Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci misu zadušnicu za pokojnog svećenika vlč. Ivana Damjanovića, koji je preminuo u četvrtak 2. veljače u 71. godini života i 46. godini svećeništva, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Nikolinje za djecu iz Ukrajine i s Bliskog istoka na Trešnjevki

U povodu spomendana sv. Nikole Isusovačka služba za izbjeglice (JRS) i Župa sv. Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci organizirali su u nedjelju 4. prosinca 2022., u župnoj crkvi, predstavu i darivanje djece iz Ukrajine i s područja Bliskog istoka.

Proslava župne svetkovine sv. Mateja u Dugavama

Župna svetkovina sv. Mateja proslavljena je u srijedu 21, rujna u novozagrebačkoj župi u Dugavama. Euharistijsko slavlje predvodio je župnik Župe sv. Martina pod Okićem vlč. Siniša Hegedušić.

1 2