Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-ivan-grbesic

Duhovna obnova za mlade

Duhovnu obnovu za mlade i krizmanike u župama Blagovijesti – Navještenja Gospodinova Vrbani i Sveta tri kralja Vrbani 3 u subotu 14. svibnja predvodio je duhovnik u Nadbiskupskom bogoslovnom sjemeništu u Zagrebu Ivan Grbešić.

U Požegi održana adventska duhovna obnova redovnica

U organizaciji Povjerenstva za osobe posvećenog života i biskupijskog Pastoralnog centra, u Dvorani bl. Alojzija Stepinca Biskupskog doma u Požegi u subotu 4. prosinca održana je adventska duhovna obnova za redovnice koje djeluju na području Požeške biskupije.

Drugi utorak sv. Antunu na Svetom Duhu

U Župi sv. Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Svetom Duhu održava se pobožnost trinaest utoraka sv. Antunu. Drugoga utorka 23. ožujka misu je predvodio župnik u potresu stradale Župe Pohoda BDM u Sisku i povjerenik za mlade Sisačke biskupije vlč. Ivan Grbešić.

Argumenti HKR-a o borbi sa zlom u svijetu

U emisiji "Argumenti" Hrvatskog katoličkog radija u utorak, 10. studenog govoreći o temi "Pobjeđuje li zlo u svijetu" vlč. Ivan Grbešić međuostalim je rekao kako se "danas jako puno govori o slobodi, svi traže neke slobode, ali nije dobro sve ono što je čovjek slobodan učiniti."

U Petrinji započeo 2. Mladifest u Hrvatskoj

U župnoj crkvi sv. Lovre u Petrinji pod geslom „Tko je žedan, neka dođe!“ u petak 11. rujna započeo je 2. Mladifest u Hrvatskoj koji će trajati do nedjelje 13. rujna.

VIDEO Peta krunica Hrvata svega svijeta - predmolitelj sisački biskup Vlado Košić

Hrvati diljem svijeta ujedinili su se u subotu 2. svibnja u petoj online molitvi krunice. Predmolitelj iz Siska bio je sisački biskup Vlado Košić, iz Chicaga kustos hrvatskih franjevaca SAD i Kanade fra Jozo Grbeš, iz Međugorja župnik fra Marinko Šakota, iz Toronta predsjednik Savjeta RH za Hrvate izvan RH Ivan Grbešić, iz Zagreba ravnatelj Dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu vlč. dr. Tomislav Markić te iz Varaždina izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

1 2