Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-ivan-valentic

ARGUMENTI o pripremi za blagoslov obitelji

Tema današnjih Argumenata bila je priprema za blagoslov obitelji. "Duhovna priprema bi bila da se najprije izmire jedni s drugima, učine neko djelo milosrđa jedni prema drugima te ako s tom spremnošću prime blagoslov u svoja srca i potkrijepe sakramentalnim životom, mislim da blagoslov od Gospodina neće izostati", istaknuo je fra Goran Rukavina koji je gostovao uz vlč. Ivana Valentića i vlč. Renata Belčić.

VIDEO Muževna nježnost/Očevim srcem (4)

U povodu Godine sv. Josipa, koju je proglasio papa Franjo apostolskim pismom „Patris corde“, Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije pripremio je serijal videokateheza o sv. Josipu. Četvrtu katehezu pripremio je župnik Župe sv. Martina u Dugom Selu vlč. Ivan Valentić.

„Argumenti“ HKR-a: Susret hrvatske katoličke mladeži u Zagrebu

Susret hrvatske katoličke mladeži u Zagrebu - Budi domaćin mladima, bila je tema „Argumenata“ Hrvatskoga katoličkog radija u utorak 3. ožujka urednice Diane Tikvić. Koliko je mladih prijavljeno, a koliko smješteno? Kakav program očekuje tisuće mladih koji dolaze u Zagreb u svibnju? Kako se pripremaju zagrebačke župe i obitelji domaćini? O tome su govorili gosti Argumenata: vlč. Ivan Valentić, povjerenik za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije, vlč. Tomislav Šagud, upravitelj župe Sv. Josipa Radnika u Zagrebu – Gajnice i Mirela Vuković, predstavnica obitelji koja će u dom primiti četvero mladih.