Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-ivan-vucak

„Koraci za svetost“

U Župi Duha Svetoga u Noršić Selu u Divljim vodama na samom početku Žumberka u subotu 7. svibnja okupili su se domaći vjernici i hodočasnici na blagoslov križnog puta koji kroz lijepe krajolike povezuje Divlje vode i Krašić.

Bl. Stepinac - poruka istine i dobrote

Koncelebrirano misno slavlje osmoga dana devetnice i drugoga dana trodnevnice za Stepinčevo, u utorak 8. veljače, u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Krašiću predvodio je dekan Krapinskoga dekanata i župnik Župe Uzvišenja sv. Križa – Začretje preč. Vladimir Drnetić.

Peti dan devetnice u Krašiću

Župnik Župe sv. Jurja mučenika u Gornjoj Stubici i dekan Stubičkog dekanata vlč. Nikola Jurković predvodio je misu u subotu 5. veljače, petog dana devetnice uoči Stepinčeva u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Krašiću, a propovijedao je domaći župnik vlč. Ivan Vučak.

Devetnica uoči Stepinčeva u Krašiću

Župnik zagrebačke Župe Svete obitelji Danijel Dukić predvodio je u petak 4. veljače četvrti dan devetnice uoči Stepinčeva u župnoj crkvi Presvetoga Trojstva u Krašiću, osvrnuvši se na duhovni rat između oholosti i poniznosti.

Aktualno HKR-a najavljuje Stepinčevo 2022.

Ususret Stepinčevu u emisiji Aktualno Hrvatskoga katoličkog radija program devetnice te samu svečanu proslavu 10. veljače najavio je u srijedu 26. siječnja vlč. Ivan Vučak, župni upravitelj župe Presvetog Trojstva u Krašiću.

Misa polnoćka u Krašiću

Misu polnoćku na Božić u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Krašiću predslavio je župnik Ivan Vučak.

1 2 3