Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-ivica-cujzek

Svjetski dan molitve za zvanja proslavljen u Varaždinu

Varaždinski biskup Bože Radoš je na Nedjelju Dobrog Pastira, ujedno Svjetski dan molitve za zvanja, 21. travnja 2024., predslavio euharistiju u varaždinskoj crkvi Dobroga Pastira, u zajedništvu sa svećenicima iz grada Varaždina, izvijestio je ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije..

​Poziv za prijave na 17. festival Dobroga Pastira

Predstojnik Ureda za pastoral duhovnih zvanja i ministranata Varaždinske biskupije vlč. Ivica Cujzek uputio je župnicima, župnim vikarima, đakonima, redovnicima, redovnicama i voditeljima zborova mladih poziv na 17. festival Dobroga Pastira koji će biti održan na Četvrtu vazmenu nedjelju, 21. travnja 2024., u varaždinskoj Župi sv. Fabijana i Sebastijana.

Duhovna obnova za djelatnike Varaždinske biskupije

„Dragocjen si... evo, dolazim“ (usp. Iz 43, 3; Ps 40, 8-9) bila je tema duhovne obnove djelatnika Varaždinske biskupije koja je kao takva za njih po prvi put održana u srijedu 20. prosinca u Varaždinu. Duhovnu obnovu predvodio je župnik varaždinske Župe sv. Fabijana i Sebastijana vlč. Ivica Cujzek, a bila je održana u biskupijskom Centru za mlade.

Markovo svečano proslavljeno u Sigecu

U Župi sv. Marka Evanđelista u Sigecu održana je trodnevna priprava uoči Markova te je župno proštenje svečano proslavljeno u ponedjeljak 25. travnja, izvijestili su iz Varaždinske biskupije.