Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-nikola-prsa

Misa za domovinu slavljena u Ogulinu

Na Dan državnosti u ponedjeljak 30. svibnja u župnoj crkvi Sv. Križa u Ogulinu misu za domovinu predvodio je župnik Nikola Prša, a nazočni su bili predstavnici braniteljskih udruga, policije i vatrogasaca kao i članovi KUD-a Sv. Juraj iz Zagorja Ogulinskog.

Pepelnica u Ogulinu

Na Čistu srijedu, 2. ožujka, večernjom misom koju je predslavio župnik Nikola Prša ogulinski vjernici ušli su u korizmeno vrijeme.

Slavljena misa zadušnica za vlč. Ivicu Miloša

Misa zadušnica za preminulog svećenika Gospićko-senjske biskupije, župnika Zagorja i Modruša vlč. Ivicu Miloša slavljena je u ponedjeljak 6. prosinca u Župi sv. Jurja u Zagorju Ogulinskom.

Prva nedjelja došašća u Ogulinu

Kod fontane u Parku kralja Tomislava u Ogulinu u subotu 27. studenoga održan je obred paljenja prve adventske svijeće, u nazočnosti gradonačelnika Ogulina Dalibora Domitrovića, njegova zamjenika Danijela Vukelje i brojnih župljana.

Blagoslov vatrogasnog doma i misa za Martinje

U naselju Turkovići u Ogulinu u četvrtak 11. studenoga svečano je proslavljen blagdan nebeskog zaštitnika naselja sv. Martina, a tom je prilikom župnik Župe sv. Križa iz Ogulina, kojoj pripadaju Turkovići, vlč. Nikola Prša blagoslovio obnovljeni vatrogasni dom.

1 2 3