Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-robert-farkas

Katolički liječnici na korizmenom susretu

Članovi Hrvatskoga katoličkog liječničkog društva (HKLD) - podružnice Slavonski Brodu i članovi njihovih obitelji sudjelovali su na svetkovinu Blagovijesti u petak 25. ožujka u Župi sv. Leopolda Mandića na Mikrorajonu na redovitom korizmenom susretu.

Volonterski projekt „72 sata bez kompromisa“ u Slavonskom Brodu

Volonterski projekt „72 sata bez kompromisa“ pod geslom „Zagrli život“ u Slavonskom Brodu započeo je u srijedu 13. listopada večernjim misnim slavljem u župi Gospe Brze Pomoći, na kojem se molilo za uspjeh akcije i za one kojima će volonteri pomagati.

Korizmena duhovna obnova liječnika

Članovi Hrvatskog katoličkog liječničkog društva (HKLD) Slavonski Brod sudjelovali su u petak 19. ožujka, na svetkovinu sv. Josipa, na korizmenoj duhovnoj obnovi koju je u Župi sv. Leopolda Mandića na Mikrorajonu u Slavonskom Brodu predvodio domaći župnik Robert Farkaš, duhovnik društva.

„Misa mladih“ u Slavonskom Brodu

Na „Misi mladih“ 24. veljače u Župi Gospe Brze Pomoći studentski kapelan u Slavonskom Brodu vlč. Robert Farkaš govorio je okupljenim mladim vjernicima o poslušnosti kao prvom prijatelju vjere.

Počela trodnevna priprava za župnu svetkovinu Gospe Brze Pomoći i Nadbiskupijski dan molitve i pokore za smirenje i prestanak pandemije

U Župi i svetištu Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu na početku trodnevne duhovne priprave za proslavu župne svetkovine i Nadbiskupijskog dana molitve i pokore za smirenje i prestanak pandemije, u utorak 5. siječnja, misu je predslavio brodski župnik i duhovnik podružnice Hrvatskoga katoličkog liječničkog društva Slavonski Brod Robert Farkaš.