Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vrhbosanska-nadbiskupija

Kardinal Puljić obišao radove na obnovi vrhbosanske Bogoslovije

Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić pohodio je u srijedu 21. srpnja, u pratnji rektora Zdenka Spajića, Vrhbosansko bogoslovno sjemenište, da bi na licu mjesta vidio kako teku radovi na dva projekta obnove Bogoslovije, izvijestila je Katolička tiskovna agencija.

Proslavljen 50. Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije

50. Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije proslavljen je 29. svibnja u župi Komušina i na brdu Kondžilo, gdje je središnju euharistiju predslavio vrhbosanski nadbiskup koadjutor i vojni apostolski upravitelj u BiH Tomo Vukšić, objavila je Nedjelja.

Kardinal Puljić primio mađarskoga državnog tajnika

Vrhbosanski nadbiskup metropolit kardinal Vinko Puljić primio je u svojoj rezidenciji u četvrtak 27. svibnja u radni posjet državnog tajnika Vlade Mađarske Azbeja Tristana, odgovornog za program „Hungary helps“, objavila je Nedjelja.

Izdana građevinska dozvola za crkvu Drinskih mučenica u Goraždu

Služba za prostorno uređenje, stambeno komunalne poslove i raseljene osobe Grada Goražda izdala je rješenje o odobrenju za gradnju crkve blaženih Drinskih mučenica u Goraždu, čiji je investitor Vrhbosanska nadbiskupija, objavila je Radiotelevizija Herceg-Bosne.

Odgođen Sabor svećenika Vrhbosanske nadbiskupije

Budući da su u BiH na snazi restriktivne mjere u cilju suzbijanja širenja koronavirusa, a kojima se ograničava okupljanje Vrhbosanska nadbiskupija odlučila je odgoditi planirani 27. sabor svećenika, prenosi KTA.

1 2 3 5