Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vrhbosanska-nadbiskupija

Razrješenja i imenovanja u Vrhbosanskoj nadbiskupiji

Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić u proteklom razdoblju potpisao je dekrete o razrješenjima i imenovanjima na nove službe svećenika, dijecezanskih i redovničkih, na području Vrhbosanske nadbiskupije, koje prenosi Nedjelja.ba.

Tri godine portala Katoličkog tjednika - Nedjelja

Redakcija "Katoličkog tjednika", medijskog partnera Informativne katoličke agencije i Hrvatskog katoličkog radija odnosno Hrvatske katoličke mreže, u petak 26. lipnja slavi treću obljetnicu od pokretanja svoga internetskog portala - Nedjelja. Naime, u ponedjeljak 26. lipnja 2017. godine u 15 sati s radom je započeo portal pod nazivom nedjelja.ba.

Svećenici u Vrhbosanskoj nadbiskupiji ponovno mogu slaviti mise s narodom

Nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić poslao je na 3. uskrsnu nedjelju, 26. travnja 2020. u Sarajevu u aktualnoj pandemiji koronavirusa, nove „Upute i poruka dušobrižničkom svećenstvu u Vrhbosanskoj nadbiskupiji“, prenosi KTA. Upute i poruku kardinala Puljića prenosimo u cijelosti.

Obredi Velikog petka u sarajevskoj katedrali

Na Veliki petak u katedrali Presvetog Srca Isusova u Sarajevu, nadbiskup vrhbosanski koadjutor Tomo Vukšić s nadbiskupom metropolitom kardinalom Vinkom Puljićem predvodio je liturgijske obrede, prenosi portal Katoličkog tjednika nedjelja.ba u petak 10. travnja.

1 2 3