Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zadarski-nadbiskup-zelimir-puljic

Proslavljen blagdan sv. Krševana, zaštitnika Grada Zadra

Blagdan sv. Krševana, zaštitnika Grada Zadra čiji se lik nalazi na grbu i zastavi Grada Zadra, svečano je proslavljen u srijedu 24. studenoga koncelebriranim večernjim slavljem koje je u katedrali sv. Stošije u Zadru predvodio zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Misa na Dušni dan u katedrali sv. Stošije u Zadru

Zadarski nadbiskup Želimir Puljić predvodio je misno slavlje za sve vjerne mrtve te za pokojne svećenike i nadbiskupe Zadarske nadbiskupije u katedrali sv. Stošije u Zadru na Dušni dan, u utorak, 2. studenog.

Govor nadbiskupa Puljića na blagoslovu Katoličke osnovne škole Ivo Mašina u Zadru

Zadarski nadbiskup Želimir Puljić blagoslovio je u srijedu 8. rujna Katoličku osnovnu školu Ivo Mašina u Zadru koja je u novoj školskoj godini 2021./22. počela djelovati u novoizgrađenoj školskoj zgradi u Novom naselju u gradskom predjelu Bokanjac u Zadru. Za vrijeme obreda blagoslova, nadbiskup Puljić održao je sljedeći nagovor:

Ravnatelji hrvatskih katoličkih škola na misi u katedrali sv. Stošije

Misu za sudionike susreta ravnatelja hrvatskih katoličkih osnovnih i srednjih škola koji se održava u Zadru, u četvrtak 1. srpnja u katedrali sv. Stošije u Zadru predslavio je predstojnik Nacionalnog ureda Hrvatske biskupske konferencije za katoličke škole vlč. Ivica Žuljević.

1 2 3 5