Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zadarski-nadbiskup-zelimir-puljic

Govor nadbiskupa Puljića na blagoslovu Katoličke osnovne škole Ivo Mašina u Zadru

Zadarski nadbiskup Želimir Puljić blagoslovio je u srijedu 8. rujna Katoličku osnovnu školu Ivo Mašina u Zadru koja je u novoj školskoj godini 2021./22. počela djelovati u novoizgrađenoj školskoj zgradi u Novom naselju u gradskom predjelu Bokanjac u Zadru. Za vrijeme obreda blagoslova, nadbiskup Puljić održao je sljedeći nagovor:

Ravnatelji hrvatskih katoličkih škola na misi u katedrali sv. Stošije

Misu za sudionike susreta ravnatelja hrvatskih katoličkih osnovnih i srednjih škola koji se održava u Zadru, u četvrtak 1. srpnja u katedrali sv. Stošije u Zadru predslavio je predstojnik Nacionalnog ureda Hrvatske biskupske konferencije za katoličke škole vlč. Ivica Žuljević.

Zadarski bogoslov Mario Mršić primio službu akolita

Bogoslovu Zadarske nadbiskupije Mariju Mršiću iz Župe sv. Ivana Krstitelja u Biogradu na moru, zadarski nadbiskup Želimir Puljić podijelio je službu akolita u utorak 4. svibnja u kapeli sv. Marka i zadarskih zaštitnika u Nadbiskupskom domu u Zadru.

Objavljena knjižica “Godina svetog Josipa u Šibenskoj biskupiji"

Prigodom Godine svetog Josipa, na svetkovinu svetog Josipa u petak 19. ožujka Šibenska biskupija objavila je knjižicu „Godina svetog Josipa u Šibenskoj biskupiji“ posvećenu svetom Josipu. Knjižica je nastala po predlošku slične knjižice koju je za Zadarsku nadbiskupiju priredio zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

FOTO Obilježen Dan sjećanja na žrtvu Škabrnje

Simboličnom kolonom sjećanja, polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća te slavljem mise koju je predslavio zadarski nadbiskup Želimir Puljić, 18. studenoga odana je počast i poštovanje žrtvama Škabrnje.

1 2 3 5