Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zahvalnica

Učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića na misi zahvalnici za proteklu školsku godinu

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića u Slavonskom Brodu zajedno s članovima obitelji te profesorima i djelatnicima škole sudjelovali su u subotu, 4. srpnja na misi zahvalnici, koju je u franjevačkoj crkvi Presvetog Trojstva predvodio ravnatelj gimnazije fra Klaudio Milohanović, domaći gvardijan. Posluživao je trajni đakon Vrhbosanske nadbiskupije Robert Čabraja, otac jednog maturanta.

Misa zahvalnica u osječkoj konkatedrali

Umirovljeni đakovačko-osječki nadbiskup Marin Srakić predvodio je u utorak 31. prosinca, na spomendan sv. Silvestra – pape, misu zahvalnicu u osječkoj konkatedrali Sv. Petra i Pavla.

Misa zahvalnica u đakovačkoj katedrali

Posljednji dan 2019. godine u đakovačkoj prvostolnici obilježen je slavljem mise zahvalnice koju je uz đakovačko-osječkog nadbiskupa Đuru Hranića, kanonike mons. Luku Marijanovića i mons. Vladimira Dugalića te đakovačkog župnika Tomislava Ćorluku i župnog vikara vlč. Dominika Nedeljkovića predvodio pomoćni biskup Ivan Ćurić.

Nadbiskup Puljić: Bogu hvala za sve koji šire nadu i optimizam

Misu zahvalnicu za proteklu građansku godinu sa svečanim Tebe Boga hvalimo u katedrali Sv. Stošije u Zadru u utorak 31. prosinca predvodio je zadarski nadbiskup Želimir Puljić. Među događajima u Zadarskoj nadbiskupiji, mons. Puljić rekao je da je 2019. g. u raznim prigodama bila spomen na 40. obljetnicu Branimirove godine u tijeku devetogodišnjeg hoda zahvalnosti hrvatskog naroda za trinaest stoljeća kršćanstva.

Biskup Rogić slavio misu zahvalnicu u šibenskoj katedrali

Misu zahvalnicu za proteklu kalendarsku godinu na Silvestrovo, u utorak 31. prosinca, u katedrali Svetog Jakova u Šibeniku predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić. Svečanim “Tebe Boga hvalimo” zahvalio je Gospodinu za sve dobro u Šibenskoj biskupiji u 2019. godini.

Papa predvodio molitvu Prve večernje svetkovine Bogorodice Marije

Papa Franjo je posljednjega dana građanske godine, u utorak 31. prosinca, u bazilici Sv. Petra popodne predvodio molitvu Prve večernje svetkovine Bogorodice Marije nakon koje je izloženo Presveto te otpjevan svečani Te Deum za završetak građanske godine.

Biskup Pozaić slavio misu zahvalnicu za plodove zemlje u Zaboku

U župi svete Jelene Križarice u Zaboku u nedjelju 3. studenoga misu zahvalnicu za dar kruha i plodove zemlje predvodio je umirovljeni zagrebački pomoćni biskup Valentin Pozaić u zajedništvu sa župnikom Marijanom Culjkom. Na misi su sudjelovali brojni vjernici, udruga lovaca koja je proslavljala svog zaštitnika, a svi zajedno su svojom molitvom zahvalili Gospodinu na svim darovima koje kroz cijelu godinu dobivaju.

1 2 3