Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zahvalnica

Zahvalnica u Slavonskom Brodu

Misu zahvalnicu u Župi sv. Josipa radnika u Slavonskom Brodu predvodi je u nedjelju, 31. listopada vlč. Mato Martinković, suradnik u župi.

Zahvalnicom zaključeno samoborsko hodočašće u Mariju Bistricu

Uz hodočasničke pjesme, zahvalnim procesijskim hodom ulicama grada, samoborski vjernici, hodočasnici i proštenjari, koji svake godine sudjeluju na samoborskom hodočašću u Mariju Bistricu, su na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja te blagdan Gospe Snježne 5. kolovoza bistričkoj Gospi zahvalili za sve milosti koje im je podarila tragom njihovih molitava.

Učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića na misi zahvalnici za proteklu školsku godinu

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića u Slavonskom Brodu zajedno s članovima obitelji te profesorima i djelatnicima škole sudjelovali su u subotu, 4. srpnja na misi zahvalnici, koju je u franjevačkoj crkvi Presvetog Trojstva predvodio ravnatelj gimnazije fra Klaudio Milohanović, domaći gvardijan. Posluživao je trajni đakon Vrhbosanske nadbiskupije Robert Čabraja, otac jednog maturanta.

Misa zahvalnica u osječkoj konkatedrali

Umirovljeni đakovačko-osječki nadbiskup Marin Srakić predvodio je u utorak 31. prosinca, na spomendan sv. Silvestra – pape, misu zahvalnicu u osječkoj konkatedrali Sv. Petra i Pavla.

Misa zahvalnica u đakovačkoj katedrali

Posljednji dan 2019. godine u đakovačkoj prvostolnici obilježen je slavljem mise zahvalnice koju je uz đakovačko-osječkog nadbiskupa Đuru Hranića, kanonike mons. Luku Marijanovića i mons. Vladimira Dugalića te đakovačkog župnika Tomislava Ćorluku i župnog vikara vlč. Dominika Nedeljkovića predvodio pomoćni biskup Ivan Ćurić.

Nadbiskup Puljić: Bogu hvala za sve koji šire nadu i optimizam

Misu zahvalnicu za proteklu građansku godinu sa svečanim Tebe Boga hvalimo u katedrali Sv. Stošije u Zadru u utorak 31. prosinca predvodio je zadarski nadbiskup Želimir Puljić. Među događajima u Zadarskoj nadbiskupiji, mons. Puljić rekao je da je 2019. g. u raznim prigodama bila spomen na 40. obljetnicu Branimirove godine u tijeku devetogodišnjeg hoda zahvalnosti hrvatskog naroda za trinaest stoljeća kršćanstva.

Biskup Rogić slavio misu zahvalnicu u šibenskoj katedrali

Misu zahvalnicu za proteklu kalendarsku godinu na Silvestrovo, u utorak 31. prosinca, u katedrali Svetog Jakova u Šibeniku predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić. Svečanim “Tebe Boga hvalimo” zahvalio je Gospodinu za sve dobro u Šibenskoj biskupiji u 2019. godini.

1 2 3