Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zahvalnica

Generalni konzul uručio zahvalnice redovnicama

Generalni konzul za Saveznu zemlju Sjevernu Rajnu Vestfaliju doc. dr. sc. Ivan Bulić uručio je u četvrtak 14. prosinca zahvalnicu redovnicama s. Bori Marki i s. Renati Rapi za njihovu uspješnu suradnju s Generalnim konzulatom te za promicanje hrvatskih vrijednosti i hrvatske kulturne baštine, izvijestila je HKM Köln.

Punitovci: Nadbiskupova zahvalnica Mirku Kneževiću

U crkvi Sv. Ladislava, kralja u Punitovcima 17. srpnja uručena je zahvalnica đakovačko-osječkoga nadbiskupa Đure Hranića dugogodišnjem župnom dopisniku punitovačke župe Mirku Kneževiću.  

Zahvalnica u Slavonskom Brodu

Misu zahvalnicu u Župi sv. Josipa radnika u Slavonskom Brodu predvodi je u nedjelju, 31. listopada vlč. Mato Martinković, suradnik u župi.

Zahvalnicom zaključeno samoborsko hodočašće u Mariju Bistricu

Uz hodočasničke pjesme, zahvalnim procesijskim hodom ulicama grada, samoborski vjernici, hodočasnici i proštenjari, koji svake godine sudjeluju na samoborskom hodočašću u Mariju Bistricu, su na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja te blagdan Gospe Snježne 5. kolovoza bistričkoj Gospi zahvalili za sve milosti koje im je podarila tragom njihovih molitava.

Učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića na misi zahvalnici za proteklu školsku godinu

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića u Slavonskom Brodu zajedno s članovima obitelji te profesorima i djelatnicima škole sudjelovali su u subotu, 4. srpnja na misi zahvalnici, koju je u franjevačkoj crkvi Presvetog Trojstva predvodio ravnatelj gimnazije fra Klaudio Milohanović, domaći gvardijan. Posluživao je trajni đakon Vrhbosanske nadbiskupije Robert Čabraja, otac jednog maturanta.

Misa zahvalnica u osječkoj konkatedrali

Umirovljeni đakovačko-osječki nadbiskup Marin Srakić predvodio je u utorak 31. prosinca, na spomendan sv. Silvestra – pape, misu zahvalnicu u osječkoj konkatedrali Sv. Petra i Pavla.

1 2 3