Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zahvalnica

Biskup Pozaić slavio misu zahvalnicu za plodove zemlje u Zaboku

U župi svete Jelene Križarice u Zaboku u nedjelju 3. studenoga misu zahvalnicu za dar kruha i plodove zemlje predvodio je umirovljeni zagrebački pomoćni biskup Valentin Pozaić u zajedništvu sa župnikom Marijanom Culjkom. Na misi su sudjelovali brojni vjernici, udruga lovaca koja je proslavljala svog zaštitnika, a svi zajedno su svojom molitvom zahvalili Gospodinu na svim darovima koje kroz cijelu godinu dobivaju.

Preč. Milan Mužina dobio zahvalnicu Općine Fažana

U vijećnici zgrade Općine Fažana u srijedu 10. srpnja preč. Milan Mužina, pulski dekan i župnik pulske župe sv. Pavla ap. primio je zahvalnicu te općine. Zahvalnicu „za svestranu humanu pomoć i brigu za stanovnike Općine Fažana“ uručila mu je donačelnica Općine Ada Damjanac.

Zahvalno slavlje učenika u Šibeniku

Prigodom završetka nastave i kraja školske godine u Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku u srijedu 12. lipnja slavljena je misa zahvalnica.

Biskup Šaško predvodio misu zahvalnicu za 350. akademsku godinu

"Sveučilište u Zagrebu, u svome dragocjenom poslanju, dio je napora očuvanja i promicanja nosivih vrednota u društvu. Zato je primjereno da u ovo misno slavlje unesemo sve one koji su svoje živote ugradili u Sveučilište, žive i pokojne. Posebno pak zahvaljujemo za susrete, razgovore, prijateljstva, ljubavi, usvojena znanja, položene ispite, ostvarene programe i projekte, pomaganje bližnjima… tijekom ove akademske godine", riječi su zagrebačkog pomoćnog biskupa Ivana Šaška koje je, prenoseći pozdrave zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića okupljenima, izrekao u uvodu mise zahvalnice za 350. akademsku godinu (2018./2019.) na Sveučilištu u Zagrebu i Hrvatskome katoličkom sveučilištu u četvrtak 6. lipnja u zagrebačkoj prvostolnici. 

Zahvalnica Grada Križevaca umirovljenom vladiki Nikoli Kekiću

U povodu 767. obljetnice Križevaca i Dana grada, u srijedu 24. travnja na svečanoj sjednici križevački gradonačelnik Mario Rajn uručio je zahvalnicu Grada umirovljenom križevačkom vladiki Nikoli Kekiću za doprinos pastoralnom i društveno-kulturnom djelovanju u Križevcima i Križevačkoj biskupiji.

Nadbiskup Barišić: Ima puno anonimnih događaja koji formiraju čovjeka

Misu zahvalnicu - Te Deum, na Staru godinu 31. prosinca u katedrali Sv. Dujma u Splitu predvodio je splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić, a u propovijedi je govorio inventuri i reviziji koju bi svaki čovjek trebao napraviti u svom životu na kraju godine jer je upravitelj svoga vremena i života.

1 2