Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zalba

Kardinal Zen žali se na presudu

Kardinal Joseph Zen Ze-kiun u srijedu 14. prosinca pred vrhovnim sudom Hong Konga podnio je priziv protiv presude kojom je osuđen na novčanu kaznu zbog navodno neuredne registracije humanitarnog fonda, objavio je novinski portal "Hong Kong Free Press", a prenosi KNA.

PRIOPĆENJE Udruga "Vigilare" žalit će se Vrhovnom sudu na nepravomoćnu presudu u sporu s udrugom "Dugine obitelji"

Udruga "Vigilare" žalit će se Vrhovnom sudu Republike Hrvatske nakon što je u petak 8. siječnja objavljena nepravomoćna presuda sutkinje Sandre Artuković Kunšt, sutkinje Županijskog suda u Zagrebu, u slučaju u kojem je tužitelj udruga "Dugine obitelji" tužila udrugu "Vigilare" zbog navodne „diskriminacije“ te je na ovoj prvoj razini udruga "Dugine obitelji" dobila slučaj, navodi se u uvodu priopćenja udruge "Vigilare" koje donosimo u cijelosti.

Noćas presuda Vrhovnog suda na žalbu kardinala Pella

Vrhovni sud australske savezne države Viktorije objavit će noćas, između 20. i 21. kolovoza, odluku o žalbi koju je kardinal George Pell podnio na presudu izrečenu u prosincu prošle godine, na kraju prvostupanjskog postupka za seksualno zlostavljanje djece. Kardinal služi kaznu od šest godina zatvora.