Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zaziv-duha-svetoga

Zaziv Duha Svetoga u Slavonskom Brodu

Misu sa zazivom Duha Svetoga na sve učenike i djelatnike Osnovne škole Milan Amruš u Slavonskom Brodu, koju pohađaju djeca s poteškoćama u razvoju, slavljena je u petak 11. studenoga u župnoj crkvi Gospe Brze Pomoći.

Misa za početak akademske godine u Rijeci

Misu sa zazivom Duha Svetoga za početak nove akademske godine 20. listopada 2022. u riječkoj katedrali sv. Vida predslavio je riječki nadbiskup Mate Uzinić.

Kardinal Bozanić predvodio misu Zaziva Duha Svetoga na početku akademske godine

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić, veliki kancelar Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu predvodio je svečano euharistijsko slavlje Zaziva Duha Svetoga na početku 354. akademske godine na fakultetima i akademijama Sveučilišta u Zagrebu u četvrtak 13. listopada u Bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca.

Homilija kardinala Bozanića na početku akademske godine

Homiliju zagrebačkoga nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića na misi Zaziva Duha Svetoga na početku 354. akademske godine u bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca u Zagrebu 13. listopada 2022. godine prenosimo u cijelosti.

Zaziv Duha Svetoga u Župi bl. Ivana Merza 

U Župi bl. Ivana Merza u Zagrebu - Špansko, na župnoj livadi gdje župljani slave mise u nedostatku župne crkve, svečano misno slavlje sa zazivom Duha Svetoga na početku školske i vjeronaučne godine u nedjelju 2. listopada predvodio je upravitelj župe vlč. Marko Čolak.

Katehetska nedjelja u Otoku

Katehetska nedjelja, uz zaziv Duha Svetoga za početak nove školske godine, proslavljena je u nedjelju 25. rujna u župnoj crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Otoku.

1 2 3 5