Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zaziv-duha-svetoga

Homilija kardinala Bozanića na početku akademske godine 2021./2022.

Homilija velikog kancelara Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskoga katoličkog sveučilišta zagrebačkoga nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića na misi koju je predslavio na početku akademske godine 2021./2022., u četvrtak, 14. listopada, u crkvi sv. Blaža u Zagrebu.

Zaziv Duha Svetoga u Hrvatskoj katoličkoj misiji Beč

U Hrvatskoj katoličkoj misiji Beč u nedjelju 12. rujna na misnim se slavljima molio zaziv Duha Svetoga za početak nove nastavne i akademske godine, izvijestili su na mrežnim stranicama Hrvatske katoličke misije Beč.

Zaziv Duha Svetoga za učenike katoličkih škola u Požegi

Na početku nove školske 2021./2022. godine požeški biskup Antun Škvorčević predslavio je u utorak 7. rujna u požeškoj katedrali euharistiju i zaziv Duha Svetoga za učenike Katoličke osnovne škole i Katoličke gimnazije, priopćili su iz Požeške biskupije.

Zaziv Duha Svetoga u Vođincima

U nedjelju 5. rujna misu sa zazivom Duha Svetoga za sve učenike, studente, nastavnike i profesore Župe Kraljice svete Krunice u Vođincima predvodio je župnik Ante Šiško, a pjevanje je predvodio zbor mladih Glas srca.

Zaziv Duha Svetoga u Srijemskoj Mitrovici

U Župi svetoga Dimitrija, đakona i mučenika, u Srijemskoj Mitrovici, svečanim euharistijskim slavljem u nedjelju 5. rujna proslavljen je početak nove vjeronaučne i školske 2021./2022. godine.

Zaziv Duha Svetoga i podjela kanonskih mandata vjeroučiteljima Splitsko-makarske nadbiskupije

U povodu početka nove školske i vjeronaučne godine, u organizaciji Katehetskog ureda Splitsko-makarske nadbiskupije, u subotu 12. rujna upriličeno je euharistijsko slavlje koje je predvodio splitsko-makarski nadbiskup mons. Marin Barišić sa zazivom Duha Svetoga i podjelom kanonskih mandata vjeroučiteljima Splitsko-makarske nadbiskupije u novoposvećenoj crkvi Svete Obitelji u Prasvetištu Gospe od Otoka u Solinu.

1 2 3