Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zaziv-duha-svetoga

Misa za početak akademske godine slavljena na Vrhovcu

Misa sa zazivom Duha Svetoga na početku akademske godine za studentice Doma sv. Josipa i Doma sv. Elizabete na Vrhovcu i studente Doma sv. Antuna na Svetom Duhu slavljena je u srijedu 18. listopada u kapeli samostana milosrdnih sestara Svetoga Križa na zagrebačkom Vrhovcu.

Zaziv Duha Svetoga za početak školske i akademske godine u HKM Beč

Dvadeset i petu nedjelju kroz crkvenu godinu u Hrvatskoj katoličkoj misiji u Beču obilježio je zaziv Duha Svetoga za početak nove školske, akademske, vjeronaučne i katehetske godine. Svečanu svetu misu u 18:00 sati predslavio je dušobrižnik u Hrvatskoj katoličkoj misiji (HKM) Beč fra Darko Grmača.

KBF u Splitu započeo s novom akademskom godinom 2023./24.

Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Splitu započeo je u ponedjeljak 25. rujna s novom akademskom godinom 2023./2024, a euharistijsko slavlje u kapeli Centralnoga bogoslovnog sjemeništa u Splitu predvodio je hvarski biskup Ranko Vidović.

Biskup Glasnović predvodio misu povodom početka školske godine

Euharistijsko slavlje i zaziv Duha Svetoga na početku nove školske godine u dubrovačkoj katedrali Gospe Velike u srijedu 13. rujna predvodio je dubrovački biskup Roko Glasnović u koncelebraciji s generalnim vikarom mons. Ivicom Pervanom i pročelnikom Katehetskog ureda don Marinkom Šljivićem i uz sudjelovanje brojnih srednjoškolaca te njihovih profesora, vjeroučitelja i ravnatelja.

Biskup Rogić predvodio molitvu zaziva Duha Svetoga za srednjoškolce

U organizaciji Katehetskog ureda Šibenske biskupije na čelu s predstojnicom s. Renatom Azinović u ponedjeljak 11. rujna u šibenskoj katedrali svetog Jakova upriličena je molitva sa zazivom Duha Svetoga za srednjoškolce grada Šibenika prigodom početka nove školske godine.

1 2 3 6