Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zbornik-radova

Objavljen novi zbornik radova u izdanju Biblioteke „Diacovensia“

U izdanju Biblioteke „Diacovensia“ objavljen je zbornik radova „Identitet muškarca u svjetlu suvremenih rasprava o spolu i rodu“ urednika izv. prof. dr. Stanislava Šote, profesora pastoralne teologije na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, izvijestio je 18. prosinca 2023. KBF u Đakovu.

Zbornik radova „Agencijsko novinarstvo i kršćanska poruka“

Zbornik radova „Agencijsko novinarstvo i kršćanska poruka“ s Međunarodnog znanstvenog kolokvija, održanog u povodu 10. obljetnice početka djelovanja Informativne katoličke agencije IKA-Zagreb, digitaliziran je 2023. godine, u povodu 30. obljetnice početka djelovanja, i objavljen na mrežnim stranicama IKA-e.

U Stocu predstavljen zbornik radova o Trebinjsko-mrkanskoj biskupiji

U duhovno-kulturnom centru Trebinjsko-mrkanske biskupije „Sarsenterum“ u Stocu, u četvrtak 21. rujna, predstavljen je zbornik radova pod nazivom "Trebinjsko-mrkanska biskupija" koji je objavljen povodom obilježavanja 1000. obljetnice prvoga pisanog spomena Trebinjske biskupije i 700. obljetnice prvoga pisanog spomena Mrkanske biskupije, objavila je mrežna stranica Crkva na kamenu.

U pripremi zbornik znanstvenih radova o sv. Jeronimu i njegovom kultu u Međimurju

U zajedničkoj nakladi Ogranka Matice hrvatske u Čakovcu, Centra za istraživanje Međimurja iz Murskog Središća, Varaždinske biskupije i Centra za istraživanje djela i misli sv. Jeronima „Hieronymianum“ iz Splita bit će objavljen zbornik znanstvenih radova posvećenih svetom Jeronimu i povijesnom razvoju njegovog kulta na prostoru Međimurja.

Predstavljen zbornik radova „Teologija u dijalogu“ na Mediteranskim teološkim susretima u Rijeci

Završni događaj Drugih Mediteranskih teoloških susreta, ekumenskog programa za studente teologije iz Hrvatske i okolnih zemalja organiziranih od 16. do 22. srpnja u Lovranu i Rijeci od strane Riječke nadbiskupije, bio je predstavljanje zbornika radova „Teologija u dijalogu“ s dviju prethodnih Ljetnih škola teologije u Dubrovniku i lanjskih Mediteranskih teoloških susreta u Rijeci koje se održalo 21. srpnja u Domu pastoralnih susreta u Lovranu.

1 2 3