Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zive-jaslice

Uprizorenje živih jaslica ispred pulske katedrale

Uprizorenje živih jaslica, u organizaciji katedralne Župe Uznesenja Marijina i članova zajednica neokatekumenskog puta koje se okupljaju u katedrali održano je 7. siječnja ispred pulske katedrale.

Žive jaslice u Zaprešiću

Udruga Stepinčeva oaza mira iz Zaprešića u suradnji sa Župom sv. Petra ap. organizirala je 15. put uprizorenje Živih jaslica 26. i 27. prosinca na Trgu Ivana Pavla II.

Uprizorene žive jaslice na Vidicima

Žive jaslice uprizorene su u utorak, 26. prosinca 2023. u Župi sv. Petra na Vidicima, izvijestio je Tiskovni ured Šibenske biskupije.

U Okučanima upriličene žive jaslice

U povodu 800. obljetnice uprizorenja jaslica sv. Franje Asiškoga u Grecciu, žive jaslice upriličene su na Božić ispred okučanske crkve svetog Vida.

Uprizorene žive jaslice u Gundincima 

Žive jaslice uprizorene su u nedjelju, 24. prosinca 2023. u Župi sv. Mateja u Gundincima, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Žive jaslice u Aljmašu

Uoči Badnjaka u središtu Aljmaša, ispred crkve Pohođenja Blaženoj Djevici Mariji i Svetišta Gospe od Utočišta, održana je prva izvedba Živih jaslica.

Uprizorene žive jaslice u Sinju

Žive jaslice uprizorene su u subotu, 23. prosinca 2023. na košarkaškom igralištu „Mladen Pavić-Kembo“ u sklopu Župe Gospe Sinjske u Sinju, izvijestila je Župa.

1 2 3