Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zlatko-dalic

Centar Ignacije organizirao konferenciju o liderstvu

„Konferencija o liderstvu: Slijedi svoj poziv“, u organizaciji neprofitne udruge Centar Ignacije i drugih tvrtki partnera, okupila je u subotu 11. svibnja u Zagrebu istaknute govornike iz svijeta biznisa, sporta, novinarstva, znanosti i Crkve, izvijestio je Centar Ignacije.

VIDEO Zlatko Dalić na 34. Mladifestu u Međugorju

Iznoseći svjedočanstvo trećeg dana 34. Mladifesta u Međugorju 28. srpnja izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić je poručio: „Puno puta sam bez straha i bojazni rekao da sam vjernik, katolik i da za sve što sam napravio u životu zahvaljujem dragom Bogu i svojoj obitelji. Zato se nemojte bojati svjedočiti svoju vjeru, jer Bog je tu. Kad god dođete pred neku prepreku, pred zid, Bog je tu i neće nas ostaviti”, prenosi Radiopostaja Mir Međugorje.

U Sisku počeo 5. Mladifest Hrvatska

U organizaciji Marijine legije, a uz potporu Sisačke biskupije, u petak 30. lipnja u Župi sv. Kvirina u Sisku počeo je jubilarni peti po redu Mladifest Hrvatska, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Izbornik Zlatko Dalić gost prve korizmene tribine u Mariji Bistrici

Prva ovogodišnja korizmena tribina održana je u Nacionalnom svetištu Majke Božje Bistričke u organizaciji ogranka Matice hrvatske u Mariji Bistrici o temi „Promicanje izvrsnosti, zajedništva i domoljublja“ u petak, 10. ožujka u Dvorani Božjeg milosrđa. Gost tribine bio je Zlatko Dalić, izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, a moderator tribine novinar i urednik, Branimir Bilić.

Zlatko Dalić posjetio franjevce u Livnu

Franjevački samostan sv. Petra i Pavla na Gorici u Livnu ugostio je u utorak 3. siječnja izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića, a povod su bili sportski uspjesi na međunarodnoj razini koje ostvaruje s nogometnom momčadi.

Susret biskupa Radoša s izbornikom Zlatkom Dalićem

Varaždinski biskup Bože Radoš primio je u srijedu 21. prosinca u Biskupskom ordinarijatu u Varaždinu izbornika hrvatske nogometne reprezentacija Zlatka Dalića kako bi njemu i njegovu timu čestitao na osvojenoj brončanoj medalji na svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru.

Zvona svetišta Čudotvorne Gospe Sinjske pozdravila pobjedu hrvatske reprezentacije

U čast pobjede hrvatske reprezentacije nad Brazilom u četvrtfinalu Svjetskoga nogometnog prvenstva u Katru u petak 9. prosinca zvonila su zvona svetišta Čudotvorne Gospe Sinjske. Dar je to Vatrenima i izborniku Zlatku Daliću franjevaca sinjskog Franjevačkog samostana i župe, a gvardijan i upravitelj svetišta fra Marinko Vukman uputio je i čestitku hrvatskom izborniku.

1 2